Uw professionele partner op het gebied van evenement inrichting

Coby Verhuur is gespecialiseerd in evenement inrichting en biedt een maatwerk service voor uw evenement. Met een brede expertise op dit gebied vertalen we uw wensen naar een afgestemde aanpak voor bijvoorbeeld uw festival, beurs, congres of bedrijfsfeest. Een professionele service waarmee we samen het beste uit uw evenement halen.

 

Meubilair verhuur en advies voor uw evenement

Als specialist in evenement inrichting kunnen we zowel een deel als de volledige inrichting uit handen nemen. Hierbij kunt u rekenen op het vakmanschap van onze eigen specialisten en een uitgebreid assortiment meubilair, tapijt en noodzakelijkheden. Verkrijgbaar in allerlei soorten, stijlen en materialen. Meubilair van hoogwaardige kwaliteit die de beleving van uw evenement versterken en de uitstraling creëert die u wenst. Daarnaast nemen we ook alle logistieke facetten uit handen, inclusief transport en plaatsing van het meubilair en bieden we u een totaalservice waarop u kunt bouwen.

Afgelopen jaren hebben wij onder andere de evenement inrichting verzorgd voor opdrachtgevers zoals Floriade, Lowlands, NSS 2014, North Sea Jazz Festival, Vrienden van Amstel Live en Integrated Systems Europe (ISE).


Uw specialist in evenement inrichting

Wilt u de inrichting van uw festival, congres, beurs of bedrijfsfeest laten verzorgen door Coby Verhuur? Bekijk dan ons assortiment meubilair & tapijt of neem vrijblijvend contact met ons op. We bekijken graag met u de mogelijkheden.

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair