Coby Verhuur verkrijgt keurmerk Verhurend Nederland

Het is feest bij Coby Verhuur, want wij hebben het branchekeurmerk voor de Nederlandse horeca- en evenementenverhuur behaald! Extra bijzonder: wij zijn het allereerste bedrijf met dit keurmerk. Lees er hier meer over!

Verhurend Nederland is een landelijke branchevereniging voor verhuurbedrijven. Het geeft Nederlandse verhuurbedrijven advies en steun op het gebied van subsidies, verzekeringen, Arbo en veilig werken. De vereniging heeft enkele maanden geleden het keurmerk Verhurend Nederland in het leven geroepen. Dit keurmerk moet de professionaliteit van de verhuurbranche optimaliseren – met name in het horeca- en evenementenverhuur.

Veilig, kwalitatief, duurzaam en zeker

Het keurmerk van Verhurend Nederland richt zich op veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en zekerheid. Bedrijven tonen met het keurmerk aan dat ze werken met gekeurd materieel en ze een leveringsgarantie en klachtenprocedure hanteren. Het keurmerk wordt niet zomaar afgegeven: het verhuurbedrijf moet een officiële én objectieve audit ondergaan.

Keurmerk voor Coby Verhuur

Onlangs heeft Coby Verhuur het keurmerk voor de Nederlandse horeca- en evenementenverhuur behaald. Met dit keurmerk tonen wij aan dat klanten kunnen vertrouwen op een professionele en servicegerichte werkwijze, zowel voor, tijdens als ná levering. Wij zijn erg trots op het behalen van dit keurmerk, want uiteindelijk profiteren onze klanten hiervan!

Meer informatie over keurmerk

Lees meer over het keurmerk op de website van Verhurend Nederland. Wilt u meer informatie over het keurmerk van Coby Verhuur? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs. Zij vertellen u graag meer!

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair