Standinrichting

Een standinrichting voor een beurs is een vak apart. Een vak dat we bij Coby Verhuur perfect beheersen. Al tientallen jaren lang. Wij verhuren standinrichtingen in heel Europa, dus waar uw beurs ook is: met een standinrichting van Coby Verhuur heeft u een mooie, representatieve én comfortabele stand.

Verhuur standinrichting

U kunt bij Coby Verhuur een volledige standinrichting huren. Dat begint al bij de vloerbedekking, voor zover die niet is inbegrepen bij de standhuur. Er zijn veel kleuren en uitvoeringen tapijttegels of tapijt op rol te huur voor uw standinrichting. Van gebroken wit tot zwart en alles daar tussenin. Ook kunstgras of houten Bankirai-vloeren zijn mogelijk.
 

Meubilair standinrichting

De standinrichting van uw stand moet passen bij uw bedrijf en uw huisstijl. Daarom heeft Coby Verhuur heel veel soorten meubilair voor uw stand. Er zijn strakke, moderne meubels, zoals die van Philippe Starck. Maar ook meer klassieke ontwerpen zitten in ons assortiment. Wilt u aan een tafel kunnen zitten met beursbezoekers en klanten? Of liever een statafel met krukken? Ook een vitrinekast kunnen we u leveren. Zelfs het plaatsen van een spiegel of een watercooler kunnen we voor u realiseren.
 

Standinrichting in heel Europa

Er is in Europa bijna geen (vak)beurs te vinden waar Coby Verhuur geen standinrichting verzorgt. Omdat wij tientallen jaren ervaring hebben, een bijzonder grote voorraad aanhouden en we ook de levering en de logistiek tot in de puntjes regelen, vertrouwen bedrijven uit heel Nederland en ver daarbuiten al jarenlang op de service en de kwaliteit van Coby Verhuur.
 

Meer weten?

Wilt u weten hoe Coby Verhuur ervoor kan zorgen dat ook uw standinrichting een mooi, functioneel visitekaartje voor uw bedrijf wordt? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie. We voorzien u van een advies op maat voor uw beursstand. Dankzij ons brede assortiment is er altijd een inrichting voor uw stand die bij uw bedrijf past.

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair