Vakbeurs tapijt

Uw vakbeurs aankleden begint bij de basis: een mooie vloerbedekking. Tapijt is daarvoor de handigste oplossing. Niet alleen omdat het een mooie, warme uitstraling heeft, maar ook omdat het verkrijgbaar is in alle soorten en kleuren, omdat het eenvoudig gelegd kan worden in een patroon dat u wenst én omdat het tot op zekere hoogte geluidsdempend is en galm in de beurshal voor een deel tegengaat. Het tapijt voor uw vakbeurs huurt of koopt u bij Coby Verhuur!

Tegeltapijt

Bij Coby Verhuur kunt u tegeltapijt huren in heel veel verschillende kleuren. Het is misschien wel de meest veelzijdige vloerbedekking die er bestaat, omdat u er veel verschillende creatieve kanten mee op kunt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vloer in één kleur, maar ook het aanleggen van gangpaden is met tegeltapijt heel eenvoudig. Of kies voor een mooie, speelse vloer door tegeltapijt van verschillende kleuren kriskras door elkaar te leggen. Voor welke branche uw vakbeurs ook bedoeld is: met tegeltapijt van Coby Verhuur creëert u altijd de juiste sfeer.
 

Tapijt op rol

Voor heel grote beursvloeren kan het makkelijker en voordeliger zijn om tapijt op rol te kopen. Coby Verhuur heeft een assortiment tapijt met daarin alle mogelijk kleuren: van primaire kleuren tot wit, zwart en meer bedekte tinten. De rollen tapijt zijn twee meter breed en daardoor kan uw vakbeurs snel van tapijt worden voorzien.
 

Service tapijt voor vakbeurs

Wanneer u tegeltapijt huurt of tapijt op rol koopt voor uw vakbeurs, spreekt het voor zich dat de vakmensen van Coby Verhuur u het leggen daarvan uit handen nemen. Want het leggen van tapijt is een vak apart. Het enige dat we nodig hebben, is een beursvloer met een vlakke ondergrond (tapijt over tapijt leggen is niet mogelijk, omdat het gaat schuiven) en wij zorgen ervoor dat uw tapijt netjes wordt gelegd. U hoeft zich geen zorgen te maken over het tapijt voor uw vakbeurs en kunt zich volledig richten op de inhoud en de organisatie ervan.
 

Meer weten over tapijt voor vakbeurzen?

Organiseert u een vakbeurs en wilt u weten wat de mogelijkheden voor het kopen of huren tapijt zijn? Neem meteen contact op voor een afspraak of bekijk de kleuren en varianten op onze website. Hier vindt u overigens ook alle soorten meubilair voor de inrichting van uw vakbeurs, zodat u écht helemaal ontzorgd wordt!

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Wilt u een advies op maat voor uw evenement of wilt u direct een offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel naar +31(0)165 - 318 629. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Veelgestelde vragen

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair