Vast tapijt huren voor beurzen en evenementen

Bent u op zoek naar een goede vloerbedekking voor uw beursstand of evenement? Dan bent u bij Coby Verhuur aan het juiste adres voor het huren van vast tapijt. Als specialist in verhuur van meubilair en vloerbedekking voor beurzen en evenementen bieden wij u een ruim aanbod vloerbedekkingen voor verhuur. Een simpele ingreep die uw beursstand of evenement een professionele en verzorgde uitstraling geeft.


Tapijt huren voor scherpe prijzen

In ons productaanbod vindt u onder andere tapijt op rol en tapijttegels die wij tegen scherpe prijzen voor verhuur aanbieden. En met onze totaalservice zorgen wij ook voor de plaatsing van het tapijt. Een professionele service waarop u kunt vertrouwen.


Specialist in verhuur van meubilair en vloerbedekking

Coby Verhuur is dé specialist in verhuur van meubilair en vloerbedekking voor (internationale) beurzen en evenementen. Wij voorzien u graag van een dienstverlening op maat en ontzorgen u bij de organisatie van uw evenement.

Wilt u graag meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten, zij kijken graag met u mee.

Veelgestelde vragen

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair