Gesneden pooltapijt huren

Bent u druk met de organisatie van een vakbeurs, evenement of bedrijfsfeest? Kies voor Coby Verhuur en u hoeft zich niet meer te bekommeren om de aankleding van uw evenement. Zo kunnen wij u zitmeubilair, tafels, displays en kasten huren. Ook zijn wij specialist in het verhuren van tegeltapijt en tapijt op rol, zodat uw beursstand, feestzaal of evenementenlocatie voorzien is van een prachtige aankleding.

Huur gesneden pooltapijt

Bent u op zoek naar een specifiek tapijt, zoals gesneden pooltapijt? Bij Coby Verhuur kunt u uw hart ophalen. Wij beschikken over tal van vloerafwerkingen voor uw evenement, zoals tegeltapijt, tapijt op rol, podia en vlonders van bankirai hout. Het tapijt is beschikbaar in tal van kleuren, dessins en materialen, zoals pooltapijt. Zo vindt u altijd het geschikte tapijt voor uw evenement. Huurt u een tapijt, dan leveren wij deze op uw locatie af en halen deze na afloop ook weer op. Veelal leveren wij nog dezelfde dag en indien gewenst kunst u de tapijten zelfs voor een lange periode huren. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden!

Neem contact met ons op

Wilt u een pooltapijt huren voor uw evenement? Aarzel niet en kies voor de huurtapijten van Coby Verhuur! Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Wilt u de tapijten eerst bekijken, dan maakt u vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek. Hierin vertellen wij u graag meer en laten u kennismaken met alle mogelijke tapijten. Uiteraard kunnen wij u ook altijd voorzien van een offerte op maat.

Veelgestelde vragen

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair