Karpet huren

Heeft u binnenkort een beurs, evenement of grootschalig feest en bent u op zoek naar vloerbekleding of karpet? Kies voor de hoogwaardige vloeren en karpetten van Coby Verhuur! Wij verhuren onder andere tegeltapijt en tapijt op rol, zodat uw beursstand, feestzaal of evenementenlocatie is voorzien van een prachtige aankleding.

Huur karpet voor uw evenement

In het verhuurassortiment van Coby Verhuur vindt u diverse vloerafwerkingen voor uw event, zoals tegeltapijttapijt op rol, podia en vlonders van bankirai hout. Onze karpetten zijn beschikbaar in tal van kleuren, dessins én materialen. Zo vindt u altijd het geschikte tapijt voor uw evenement. Wilt u karpetten huren, dan kunnen wij deze soms nog dezelfde dag op uw locatie afleveren. Geef aan wat de huurperiode is, en wij komen na afloop de karpetten weer ophalen. Het is hierbij zelfs mogelijk om de karpetten voor een lange periode te huren. 

Contact met Coby Verhuur

Wilt u meer informatie over het huren van karpet of van evenementenmeubilair? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met de adviseurs van Coby Verhuur. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en laten u kennismaken met onze meubels en tapijten voor evenementen. Ook kunnen wij u een offerte op maat geven. Wilt u de producten eerst bekijken, dan bent u op afspraak ook van harte welkom voor een persoonlijk advies.

Veelgestelde vragen

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair