Wie is Coby Verhuur: even voorstellen...

Over ons

Coby Verhuur verzorgt de volledige invulling van uw evenement m.b.t. meubilair en tapijt. Inclusief advies, verhuur, transport en plaatsing. Onze serviceverlening 'bedekt' heel Europa.

Coby Verhuur biedt u zowel qua productkeuze als op het gebied van logistiek het allerbeste. Voor de inrichting van (grootschalige) evenementen bieden wij u de keuze uit een brede voorraad actueel meubilair, vloerbedekking en andere bijbehorende zaken. Alles van superieure projectkwaliteit en bestand tegen een stootje. Omdat smaken verschillen en wij als projectinrichter van beurzen en evenementen met de laatste (mode)trends meegaan, is naast het standaardmeubilair onze collectie ook voorzien van designmeubilair van o.a. Philippe Starck, Raul Barbieri en Mayo.

Naast productkwaliteit en logistiek draait het bij de realisatie van elk evenement ook om kennis van zaken. Immers, zo'n evenement moet vaak in een uiterst korte tijd van enkele dagen worden gerealiseerd. Dan moet u 100% kunnen rekenen op uw leveranciers. En dat geldt met name voor die zaken, die als eerste moeten worden ingebracht. Daar moet u op kunnen bouwen: en precies daar zorgen wij voor...

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, heeft u specifieke vragen over bijvoorbeeld het beursmateriaal, of wenst u onze productcatalogus te ontvangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Werken bij...

Bent u de perfecte persoon om het team van Coby Verhuur aan te vullen? Bekijk hier een overzicht van onze actuele vacatures en wie weet bent u binnenkort onze nieuwe collega!

Veelgestelde vragen...

Heeft u een vraag en is deze met de informatie op de site nog niet beantwoord? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen pagina of neem vrijblijvend contact op.

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair