Verhuur vanPodium op maat

Een podium is het middelpunt van een evenement, congres of beurs. Het podium zorgt ervoor dat de aandacht van uw gasten op één punt is gevestigd en vastgehouden wordt, waardoor de spreker zijn of haar boodschap beter kan overbrengen. Daarnaast zijn sprekers en artiesten beter zichtbaar voor publiek.

Heeft u voor uw evenement of beurs een podium nodig? Bij COBY VERHUUR huurt u een podium op maat. U vindt bij ons stevige podiumdelen van hoge kwaliteit. Er zijn podiumdelen in diverse hoogtes en maten, die u uitstekend met elkaar kunt combineren. Zo creëert u precies het podium waar uw evenement of beurs om vraagt. 

Een podium huren

Bent u op zoek naar een podium om een bedrijfspresentatie, toespraak of optreden te geven? Dat begrijpen wij goed, want een podium trekt aandacht, geeft een professionele uitstraling en zorgt ervoor dat iedereen u kan zien. Of u nu een kleine beurs of een groot evenement organiseert, Coby Verhuur biedt podia die voor elke gelegenheid geschikt zijn. Wij kunnen met u meedenken over het formaat en de vorm van uw podium en we kunnen het podium leveren op locatie in heel Europa.
 

Podium op maat

Omdat wij uw podium opbouwen uit modulaire podiumonderdelen, is het mogelijk om uw podium helemaal op maat te ontwerpen. U kunt bijvoorbeeld een catwalk het publiek in laten lopen. Ook het inrichten van uw podium, met bijvoorbeeld een katheder, banken voor een paneldiscussie of juist krukken voor de sprekers, kunt u aan ons overlaten. Vertel ons uw wensen en we garanderen u dat we het in ons assortiment hebben!
 

Uw specialist in podiumverhuur

Als specialist op het gebied van podiumverhuur kunnen wij u helpen bij het samenstellen van het podium dat het beste bij uw evenement, beurs of andere gelegenheid past. Wij bieden een totaalservice, wat inhoudt dat wij het podium komen brengen, in elkaar zetten op de goede plek en na afloop van het evenement weer ophalen. Wij zorgen voor het podium, u hoeft zich geen zorgen te maken om de inrichting van uw evenement en kunt zich richten op andere zaken. Ideaal!
 

HNeem contact met ons op

Bent u benieuwd wat Coby Verhuur voor u kan betekenen op het gebied van podiumverhuur? Aarzel niet en neem snel contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag bij het realiseren van een succesvol evenement met een professioneel podium dat aan al uw wensen voldoet.

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair