Loper huren voor beurzen en evenementen

Maak uw bezoekers het hof met een opvallende loper bij uw beursstand of evenementenhal. Zo op het eerste gezicht een simpel concept, maar u zult zien dat bijvoorbeeld uw beursstand opvalt tussen de stands van concurrenten of uw evenement een stijlvolle uitstraling krijgt. Een creatieve en goedkope manier om op te vallen.


Verhuur van lopers voor beurzen en evenementen

Bij Coby Verhuur kunt u terecht voor het huren van een loper. In ons assortiment vindt u diverse soorten lopers die uw stand of evenement een professionele uitstraling geven. De lopers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en te huren voor lage prijzen. Ideaal voor beurzen, congressen of andere evenementen voor een uitnodigende en professionele uitstraling.

Tip: heeft u regelmatig een evenement waar een loper niet zou misstaan? Bekijk dan de mogelijkheden om een loper te kopen.
 

Specialist in verhuur van meubilair en vloerbedekking

Coby Verhuur is dé specialist in verhuur van meubilair en vloerbedekking voor (internationale) beurzen en evenementen. Wij voorzien u graag van een dienstverlening op maat en ontzorgen u bij de organisatie van uw evenement.

Wilt u graag meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten, zij kijken graag met u mee.

Veelgestelde vragen

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair