Moquette huren

Organiseert u een beurs, evenement of bedrijfsfeest? Dan weet u dat er bij de organisatie heel wat komt kijken. Van het bedenken van een interessant programma en het benaderen van standhouders, tot het verzorgen van de horeca en het aankleden van uw evenement. Kies bij de aankleding van uw evenement voor de moquettes en tapijten van Coby Verhuur!

Huur moquette voor uw evenement

Huur uw moquette of tapijt bij Coby Verhuur. In ons assortiment vindt u tal van vloerafwerkingen voor uw beurs, evenement of feest, zoals tegeltapijt, tapijt op rol, podia en vlonders van bankirai hout. Onze moquettes zijn leverbaar in diverse kleuren, dessins en materialen. Zo vindt u altijd het geschikte tapijt voor uw evenement. Bekijk de mogelijkheden op onze website of vraag ernaar bij onze adviseurs. Huurt u een moquette, dan leveren wij deze op uw locatie af en halen deze na afloop ook weer op. U heeft hier geen omkijken naar. Veelal leveren wij nog dezelfde dag en indien gewenst kunst u de tapijten zelfs voor een lange periode huren.

Vraag uw offerte aan

Wilt u een moquette op tapijt huren voor uw evenement of feest? Schakel in deze gevallen Coby Verhuur in. Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen wij u direct een offerte op maat afgeven. Wilt u graag weten wat voor tapijten wij leveren, dan bent u op afspraak van harte welkom voor een persoonlijk adviesgesprek. Plan uw adviesgesprek met ons in!

Veelgestelde vragen

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair