Stoelen huren

Wilt u voor een beurs of evenement stoelen huren? Dan bent u bij Coby Verhuur aan het juiste adres. Bij Coby Verhuur heeft u een zeer uitgebreide keuze als het gaat om de verhuur van stoelen. Wij verhuren stoelen voor iedere gelegenheid en van een groot aantal merken. Wilt u meer informatie, heeft u specifieke vragen, of wenst u onze productcatalogus te ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Stoelen huren voor evenementen

Gaat u een beurs of evenement organiseren? Dan is zitmeubilair uitkiezen een belangrijk punt op de agenda. De stijl van de stoelen draagt bij aan de uitstraling van uw evenement, maar biedt ook comfort voor uw gasten. Er zijn veel verschillende stijlen, maten, kleuren en materialen waar u uit kunt kiezen. Coby Verhuur beschikt over een ruim assortiment aan stoelen van hoogwaardige kwaliteit.

 

Ruim assortiment stoelen

Bij Coby Verhuur bent u ervan verzekerd dat er genoeg keuzes op het gebied van stoelen zijn. In ons assortiment vindt u krukken in allerlei soorten, maten, kleuren en materialen. Dat geeft u de mogelijkheid om voor elke gelegenheid de juiste stoelen te vinden. Kiest u voor een strakke, zwarte stoel van kunststof of kiest u voor een authentieke, houten stoel van hout? We hebben zelfs stoelen van bekende designers zoals Philippe Starck in onze collectie!

 

Stoelen huren in heel Europa

Coby Verhuur behoort tot de grootste meubilair verhuurbedrijven in Europa. U kunt voor elke gelegenheid bij ons terecht, of dit nu een grote internationale beurs is of een kleine vakbeurs. Al decennialang verhuren, transporteren en plaatsen wij meubels aan beurzen en evenementen. Wij komen het meubilair brengen op locatie in heel Europa, zetten het op de goede plek en komen het na afloop weer ophalen. U heeft dus nergens omkijken naar. Wel zo handig!

 

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd wat Coby Verhuur voor u kan betekenen op het gebied van het huren van stoelen? Aarzel niet en neem snel contact met ons op voor meer informatie. Wij voorzien u van een advies op maat voor uw evenement.

Veelgestelde vragen

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair