Meubilair event huren

Een event organiseren is een leuke, maar ook een omvangrijke klus. Er komt veel bij kijken, bijvoorbeeld het huren van meubilair voor uw event. Wat u zoekt, is meubilair dat past bij de sfeer van het event en dat mooi, stevig en stijlvol is. Dat meubilair vindt u bij Coby Verhuur.

Meubilair voor elk event

Of u nu een festival organiseert of een sportevenement, een vakbeurs of een symposium, een grootschalige bruiloft of een bedrijfspresentatie: voor elk event heeft Coby Verhuur het perfecte meubilair. We kunnen bijvoorbeeld beursstands voorzien van zitmeubilair of statafels, zodat u of uw exposanten gemakkelijk kunnen netwerken en contact kunnen leggen met klanten.
 

Meubilair event theateropstelling

Gaat het om een symposium of congres? Dan heeft u voor uw bezoekers voldoende meubilair nodig, maar moet u in veel gevallen ook een podium opbouwen. Daarvoor heeft Coby Verhuur het juiste meubilair in huis. Zo kunnen we voor u een theateropstelling verzorgen met stoelen in de stijl die u wenst. Ook het podium kunnen we voor u opstellen met onze flexibele podiumdelen. En heeft u voor op het podium een katheder nodig? Ook die kunnen we leveren, in diverse stijlen.
 

Stijlen event meubilair

Het ene event is het andere niet. Daarom zijn er veel verschillende stijlen meubilair voor events beschikbaar bij Coby Verhuur. Wilt u een strakke en moderne uitstraling? Dan is meubilair van de wereldberoemde ontwerper Philippe Starck de juiste keuze. Maar ook voor een meer rustieke of robuuste uitstraling hebben wij meubilair in ons assortiment. En vindt uw event buiten plaats? Kies dan voor mooi buitenmeubilair en bijvoorbeeld de witte hekjes of bankirai vlonders voor extra sfeer!
 

Meer informatie meubilair event huren

Wilt u meubilair huren voor uw event? Bekijk de mogelijkheden op onze website of neem direct contact op voor een afspraak. Wanneer u kiest voor het huren van meubilair bij Coby Verhuur kunt u rekenen op de beste service en de hoogste kwaliteit. Ontdek vandaag nog wat wij voor u kunnen betekenen!

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Wilt u een advies op maat voor uw evenement of wilt u direct een offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel naar +31(0)165 - 318 629. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Veelgestelde vragen

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair