Meubel verhuur voor evenementen

Bent u op zoek naar meubilair om de aankleding van uw event compleet te maken? Profiteer dan van de uitgebreide ervaring van Coby Verhuur en laat u compleet ontzorgen door onze meubel verhuur voor evenementen! In ons assortiment huurmeubels vindt u onder andere stoelen, tafels, tapijt en noodzakelijkheden.

 

De specialist voor meubelverhuur voor events

Coby Verhuur behoort tot Europa‘s grootste meubelverhuurbedrijven voor de evenementen branche. Met een enthousiast team ontzorgen wij jaarlijks bedrijven uit uiteenlopende sectoren bij het aankleden van hun event. Van kleinschalig seminar tot grootschalig congres of festival, wij regelen het voor u.

Groot assortiment meubelverhuur voor evenementen 

Wanneer u kiest voor meubelverhuur van Coby Verhuur weet u zeker dat u de beste service krijgt. We hebben een heel groot assortiment aan meubels voor evenementen: van stoelen, (sta)tafels, kasten en banken voor bijvoorbeeld beurzen en congressen, tot meubels om de backstage of VIP-ruimte van een festival of sportevenement in te richten. We gaan graag met u in gesprek om voor uw evenement de perfecte meubels te selecteren, die passen bij de stijl en sfeer van uw evenement.

Meubelverhuur evenementen met topservice

Heeft u uw keuze eenmaal gemaakt? Dan zorgen we het meubilair dat u heeft gehuurd, op de afgesproken tijd en plaats worden afgeleverd. We leveren snel en flexibel in heel Europa. En is het evenement afgelopen? Dan halen we de meubels ook weer bij u op. Zo ontzorgen we u volledig. 

Tevreden klanten voor meubelverhuur

Coby Verhuur heeft jarenlange ervaring met meubelverhuur op evenementen in binnen- en buitenland. Zo hebben we onder meer al de aankleding en inrichitng verzorgd voor Lowlands, het North Sea Jazz Festival, Nuclear Security Summit 2014 en het WK Hockey 2014.

Bekijk ons assortiment huur meubilair online

Bekijk direct onze mogelijkheden voor meubilair verhuur voor evenementen of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair