Statafels huren

Maak uw event compleet met een statafel van Coby Verhuur. Als specialist in meubilairverhuur voor evenementen kunt u bij ons statafels huren. We bieden u, naast een breed assortiment, ook een totaalservice waarbij we de tafels komen afleveren op locatie en laten ook weer ophalen. Zo heeft u hier geen omkijken naar en kunt u zich volledig richten op uw evenement, beurs of congres. 

Het huren van statafels

Geen evenement, beurs of congres is hetzelfde. Een congres kan groot of klein zijn, een evenement is klassiek of trendy en een beurs kan formeel of informeel zijn. Statafels zijn geschikt voor elk type evenement, beurs of congres: het is dé plaats waar mensen even kunnen bijpraten onder het genot van een hapje of een drankje. Coby Verhuur beschikt over een ruim assortiment statafels waarmee u alle kanten op kunt. Wij hebben voor elke gelegenheid een passende tafel.
 

Statafels op maat

Als u op zoek bent naar statafels die passen bij de stijl van uw evenement bent u bij ons aan het juiste adres. Met het assortiment statafels van Coby Verhuur kunt u alle kanten op. Van strak design tot basic en van authentiek tot trendy, bij ons kunt u de statafel huren die bij uw evenement past. Zo zijn deze tafels uitermate geschikt voor bijvoorbeeld beurzen, congressen en andere zakelijke events.
 

Uw specialist voor statafel verhuur

Coby Verhuur behoort al decennialang tot de top in het verhuren van beursinrichtingen in binnen- en buitenland. Door al deze ervaring hebben wij ervoor kunnen zorgen dat ons assortiment aan statafels van superieure projectkwaliteit is en daarmee bestand is tegen een stootje. Wij voorzien u graag van professioneel advies op maat voor uw evenement, congres of beurs.
 

Wilt u meer informatie?

Wat uw wensen ook zijn: uw beursmeubilair kunt u huren bij Coby Verhuur. Wij voorzien u van een advies op maat voor uw beurs. Aarzel niet en neem snel contact met ons op voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair