Tafels huren

Tijdens het organiseren van een evenement, beurs of andere gelegenheid komt er veel op u af. Zo moet u onder meer een locatie zoeken, gasten uitnodigen en voor de juiste catering zorgen. Daarnaast is het regelen van meubilair zoals tafels ook heel belangrijk, omdat uw gasten dan comfortabel kunnen zitten om te werken, elkaar te ontmoeten of te eten. Coby Verhuur beschikt over een groot assortiment tafels. 

Tafels huren voor elke gelegenheid

Het is belangrijk dat de tafels aansluiten bij de sfeer van het evenement en de rest van het meubilair. Heeft u zittafels voor een evenement, statafels voor een congres of salon- en bijzettafels voor een beurs nodig? Wat u ook zoekt: Coby Verhuur biedt voor elke gelegenheid een passende tafel. U kunt kiezen uit verschillende type tafels en op die manier een unieke sfeer creëren.
 

Uitgebreid assortiment tafels

Bij Coby Verhuur kunt u terecht voor een ruim assortiment meubilair met onder meer stoelen, tafels, kasten en tapijten. Onze tafels zijn beschikbaar in verschillende soorten, maten, materialen en kleuren. Van een strak design tot trendy en klassiek. Door ons uitgebreide assortiment kunt u een tafel vinden die perfect bij uw evenement, beurs of andere gelegenheid past.
 

Tafels huren bij Coby Verhuur

Wilt u statafels, zittafels, salontafel of een bijzettafel huren voor uw beursstand of evenement? Bekijk dan het assortiment tafels van Coby Verhuur. Wij zijn één van de grootste verhuurbedrijven van beursmeubilair in Europa. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een totaalservice aanbieden waarmee wij u compleet kunnen ontzorgen. Wij leveren uw tafels op locatie, zetten ze op de goede plek en halen de tafels naderhand ook weer op.
 

Ook tafels huren?

Wilt u tafels huren voor een beurs, evenement of andere gelegenheid? Wij bieden een uitgebreid assortiment zittafels, statafels en salon- en bijzettafels. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende tafel. Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair