Festival meubilair

Het festivalseizoen start al vroeg in het voorjaar en eindigt pas in het late najaar. En al die tijd zijn er elke week volop festivals in heel Nederland en ver daarbuiten. Organiseert u ook een festival? En heeft u daarvoor meubilair nodig, bijvoorbeeld voor de aankleding van uw VIP-gedeelte of backstage? Dan vindt u bij Coby Verhuur precies wat u nodig heeft!

Meubilair voor uw festival

Coby Verhuur heeft festivalmeubilair voor alle soorten festivals. Of u nu een groot dancefestival organiseert met een uitgebreide VIP area of een klein dorpsfestival waar u de backstage wilt voorzien van meubilair dat comfortabel is en past bij de sfeer van uw festival: u vindt het in het assortiment van Coby Verhuur. 

 

Design meubilair voor festivals

Is uw festival hipper dan hip? En wilt u dat het meubilair de stijl van het festival perfect reflecteert? Bij Coby Verhuur hebben we diverse soorten designmeubilair, waarmee u de VIP area of de backstage inricht op het allerhoogste niveau. Zo hebben we bijvoorbeeld meubilair van de wereldberoemde designer Philippe Starck. Strak en functioneel, zo kunnen we zijn meubels het beste omschrijven. 

 

Sfeervol festival meubilair

Mag het meubilair van uw festival wel een wat landelijker tintje hebben, bijvoorbeeld omdat het gaat om een authentiek foodfestival of een country fair? Ook dan hebben we meubilair dat precies past bij de uitstraling van uw evenement. De meubels zijn bijvoorbeeld voorzien van een barok design. Wilt u de landelijke sfeer helemaal afmaken, dan zijn de bankirai vlonders en wit hekwerk wellicht iets om in overweging te nemen! 

 

Opbouw festival meubilair

Wanneer u kiest voor meubilair van Coby Verhuur voor uw festival, dan kiest u voor kwaliteit en service. Dat betekent dat we het meubilair op uw festival komen afleveren op het moment dat u dat wenst en dat we het voor u op de juiste plaats neerzetten. Na afloop van uw festival halen we het meubilair weer op de afgesproken tijd op. Is er spoed bij? Wij kunnen binnen enkele dagen uw festivalmeubilair leveren. In binnen- én buitenland! 

 

Meer weten over festival meubilair?

Wilt u meer weten over de manier waarop Coby Verhuur uw festival kan voorzien van het juiste meubilair? Bekijk dan het uitgebreide assortiment op onze site of neem meteen contact op voor een offerte op maat.

Er zijn helaas geen producten gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht

Veelgestelde vragen

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair