Vitrinekast huren

Vitrinekast huren

Een vitrinekast is onmisbaar in uw beursstand. U kunt er uw producten mee laten zien op een beurs of evenement. Zeker wanneer de vitrinekast is voorzien van de juiste verlichting is het een perfecte blikvanger in uw beursstand. Maar een vitrinekast aanschaffen voor die paar beurzen waar u per jaar op staat? Dat is wellicht wat kostbaar. Gelukkig biedt Coby Verhuur u het perfecte alternatief: een vitrinekast huren.

 

Vitrinekasten in diverse formaten

Wanneer u bij Coby Verhuur een vitrinekast wilt huren, heeft u de keuze uit verschillende uitvoeringen in diverse formaten. We hebben in ons assortiment bijvoorbeeld ‘standaard’ vitrinekasten die over de hele hoogte aan alle vier de kanten van glas zijn voorzien. Deze vitrinekasten zijn er in een enkele of een dubbele variant, zodat u over een grotere breedte uw artikelen kunt laten zien. Maar we hebben ook kasten die aan de onderkant dichte kastjes hebben en alleen aan de bovenkant uit een vitrine bestaan. In deze vitrinekasten kunt u tijdens de beurs ook spullen opslaan die niet in het zicht hoeven te staan.

 

Huren van een vitrinekast

Wilt u een vitrinekast huren voor uw beursstand, of wilt u uw exposanten die mogelijkheid geven? Dan is het goed om te weten dat Coby Verhuur in heel Europa actief is. We kunnen de vitrinekasten dus afleveren op de plaats waar u dat wenst. Bovendien zetten we de vitrinekast op de beurs op de gewenste plaats neer én halen we de kasten weer op als de beurs of het evenement is afgelopen.

 

Vitrinekast huren: meer informatie

Wilt u een vitrinekast huren bij Coby Verhuur? Bekijk dan ons assortiment vitrinekasten online en bestel meteen de vitrinekast van uw keuze. Heeft u ook nog andere meubels nodig voor uw beurs, of wilt u de vloer voorzien van tapijt? Ook dat kan Coby Verhuur voor u regelen. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Veelgestelde vragen

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair