Beursinrichter

Een beursinrichter moet veelzijdig zijn en flexibel. Daarnaast moet een beursinrichter vanzelfsprekend hoge kwaliteit meubilair en vloerbedekking leveren. Zoekt u een betrouwbare beursinrichter, die alleen de beste producten levert? Dan is Coby Verhuur de juiste keuze!

Inrichten van beurzen en evenementen

Wanneer u een beurs organiseert, is het belangrijk dat de deelnemers aan de beurs zich kunnen presenteren in een prettige omgeving. Want zakendoen gaat nét dat beetje beter als de plaats waar dat gebeurt mooi en functioneel is ingericht. Als beursinrichter heeft Coby Verhuur tientallen jaren ervaring met het inrichten van beursvloeren.
 

Beursinrichter in heel Europa

Coby Verhuur is een van de grootste beursinrichters van Nederland en verzorgt de inrichting van beurzen in heel Europa. Van kleine vakbeurzen tot beurzen met tienduizenden vierkante meters vloeroppervlak: Coby Verhuur heeft een breed assortiment en de beschikking over een voorraad die groot genoeg is om iedere beurs in te kunnen richten.

 

Beursinrichter tapijt en meubilair

Voor de inrichting van een beurs biedt Coby Verhuur om te beginnen de keuze uit tientallen kleuren tapijt, zowel op rol als tapijttegels. Wilt u iets bijzonders? Ook kunstgras (eventueel met leuk wit hekje!) of hardhouten Bankirai-vlonders zijn mogelijk. Daarnaast kunnen we voor de entree van uw beurs ontvangstkatheders en garderobe-inrichtingen leveren. Een podium en stoelen voor in een congreszaal? We hebben het in ons assortiment. En voor de inrichting van beursstands hebben we diverse soorten meubilair te huur.

 

Uw betrouwbare beursinrichter

Het is niet voor niets dat beursorganisatoren in heel Europa regelmatig een beroep doen op onze expertise. Niet alleen vanwege ons brede assortiment of onze grote voorraad, waardoor we nagenoeg ieder volume aankunnen. Maar ook vanwege onze servicegerichtheid en onze betrouwbaarheid. Afspraak is bij ons ook écht afspraak. En als beursinrichter hebben we goede contacten met beurslocaties in binnen- en buitenland.

 

Meer weten?

Wilt u zelf ervaren wat beursinrichter Coby Verhuur voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We vertellen u graag alles over onze grote assortiment en de manier waarop we u kunnen helpen bij het inrichten van uw beurs.

Veelgestelde vragen

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair