Evenementeninrichting

Wanneer u een evenement organiseert, moet alles perfect zijn. De sprekers of artiesten moeten aansprekend zijn. Uw gasten moeten tevreden kunnen terugkijken op een geslaagd evenement. En de inrichting moet mooi, functioneel en comfortabel zijn. Dat laatste kunt u met een gerust hart aan Coby IFS overlaten.

Evenementeninrichting voor elk evenement

Een evenement inrichten is een vak apart. Bij Coby IFS zijn we al tientallen jaren gespecialiseerd in het verzorgen van de inrichting van alle soorten evenementen. Van congres tot landgoedfair, van festival tot beurs: elk denkbaar evenement kunnen wij voorzien van een mooie aankleding, die past bij de sfeer van het event.

 

Evenementeninrichting vakbeurs

Voor vakbeurzen kunnen wij bijvoorbeeld zorgen voor de inrichting van zalen. Of u nu een rondetafelsessie wilt houden, of een theateropstelling nodig heeft met duizend stoelen: het is allemaal mogelijk. Ook het podium en de katheder plaatsen we op de gewenste plaats. We leveren én leggen tapijt in alle kleuren en soorten, waarbij ook het creëren van looppaden in afwijkende kleuren mogelijk is. Voor de beursstands kunnen we zitmeubilair, displays en kasten verzorgen. En de garderobe? Ook die kunnen we leveren.

 

Inrichting backstage festival

Een andere specialiteit van Coby IFS is het inrichten van backstagegebieden en VIP-ruimtes op festivals. Met het steeds groter wordende aanbod van festivals stellen artiesten, gasten, pers en VIP’s steeds hogere eisen aan het comfort van de backstageruimtes en de VIP-ruimtes. Coby IFS kan deze ruimtes inrichten met een hoge mate van comfort. Mooie zithoeken, een garderobe-inrichting en zelfs grastapijt met hekwerk behoort tot de mogelijkheden.

 

Meer weten over evenementeninrichting?

Heeft u een evenement dat u wilt voorzien van een inrichting die mooi en comfortabel is? En wilt u daarbij volledig ontzorgd worden? Ontdek dan alle mogelijkheden die Coby IFS u biedt. We bieden u een grote keuze aan inrichtingsopties en we zorgen ervoor dat uw evenementlocatie tot in de puntjes verzorgd wordt ingericht. Neem contact op voor meer informatie of bekijk alvast de diverse mogelijkheden op onze site!

_DSC9923.jpg

Veelgestelde vragen

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair