Welkom bij Coby Verhuur – uw partner in evenementinrichting

Bij Coby Verhuur staan we klaar om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen, van zitmeubilair tot tafels en kasten en van tapijt tot podia. Wij zijn uw betrouwbare partner, met een compleet serviceaanbod, dat advies, verhuur, transport en plaatsing omvat. Onze service reikt tot ver buiten Nederland en 'bedekt' heel Europa.

Uw evenement, onze passie

Elk evenement is een unieke kans om indruk te maken en herinneringen te creëren. Daarom zijn we gepassioneerd over wat we doen en toegewijd aan het leveren van inrichtingsoplossingen die uw evenement tot leven brengen. Of u nu een beurs, een sporttoernooi, een festival of een ander evenement organiseert, wij staan klaar om samen met u aan de slag te gaan en uw visie werkelijkheid te laten worden.

Een ervaring die telt

Wij zijn ons ervan bewust dat het succes van uw evenement vaak afhankelijk is van een vlekkeloze en snelle uitvoering. Met jarenlange ervaring in het opzetten van evenementen begrijpen we de druk en de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd. Bij Coby Verhuur kunt u erop vertrouwen dat we ons inzetten om u te ondersteunen, vooral in de cruciale beginfasen van uw evenement.

Uw ontzorgende partner

Als ervaren projectinrichter voor evenementen nemen we u alle zorgen uit handen. Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze contacten in de evenementenindustrie in heel Europa, verloopt de samenwerking soepel en zonder complicaties. Dit betekent dat u zich volledig kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van uw evenement, terwijl wij zorgen voor de perfecte inrichting.

Uw succes is onze missie

Bij Coby Verhuur is uw succes onze missie. Wij zijn er trots op dat we u kunnen ondersteunen bij het realiseren van evenementen die indruk maken en lang in de herinnering blijven. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner in evenementinrichting met ongeëvenaarde kwaliteit, ervaring en service, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Daarbij streven we naar perfectie in alles wat we doen. Onze kernwaarden vormen de ruggengraat van ons bedrijf en weerspiegelen onze toewijding aan onze klanten en hun evenementen:

 • Kwaliteit
  Wij geloven in het leveren van niets minder dan de hoogste kwaliteit in producten en diensten. Al onze meubels en vloerbedekking voldoen aan strenge normen voor duurzaamheid en esthetiek. We blijven investeren in ons assortiment om ervoor te zorgen dat u altijd de nieuwste en beste opties tot uw beschikking heeft.
   
 • Betrouwbaarheid
  Bij Coby Verhuur hechten we enorm veel waarde aan betrouwbaarheid. We streven er altijd naar om onze beloftes na te komen en uw evenement op tijd en binnen het budget te realiseren. Elke samenwerking is voor ons een kans om te laten zien dat u op ons kunt vertrouwen als uw partner in evenementinrichting.
   
 • Expertise
  Met tientallen jaren ervaring als projectinrichter voor evenementen hebben we diepgaande kennis opgebouwd van de branche. We zijn op de hoogte van de unieke uitdagingen en eisen van evenementen en weten hoe we ze kunnen aanpakken. Onze expertise draagt bij aan uw succes.
   
 • Klantgerichtheid
  Bij Coby Verhuur staat de klant centraal. We luisteren naar uw wensen en behoeften en werken nauw met u samen om uw visie tot leven te brengen. Uw tevredenheid is ons ultieme doel, en we streven er voortdurend naar om uw verwachtingen te overtreffen.
   
 • Flexibiliteit
  Geen twee evenementen zijn hetzelfde. Daarom bieden we aanpasbare oplossingen voor uw specifieke eisen, of het nu een kleine bijeenkomst of een grootschalig festival betreft. We passen ons aan, aan uw behoeften.

Ontdek meer over Coby verhuur

Bij Coby Verhuur geloven we in samenwerking en partnerschap. We kijken ernaar uit om met u samen te werken om uw evenement tot een groot succes te maken. Wilt u meer weten over wat Coby Verhuur te bieden heeft? Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor verdere informatie, specifieke vragen over ons uitgebreide assortiment aan beursmateriaal, of om onze gedetailleerde productcatalogus te ontvangen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te assisteren bij het plannen en realiseren van een evenement dat indruk zal maken.

_DSC9923.jpg

Veelgestelde vragen

 • Levering op locatie
 • Zelfde dag levering mogelijk
 • Hoge kwaliteit meubilair
 • Long-term huren ook mogelijk
 • Gepersonaliseerd meubilair