Congres inrichting huren voor elke gelegenheid

Heeft u binnenkort een congres en bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier voor het huren van congresstoelen? Dan bent u bij Coby Verhuur aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een complete service aan voor de inrichting van uw congres. Van congresstoelen tot tapijt en van tafels tot podia, wij verzorgen het allemaal. Ons ervaren team van specialisten helpt u graag bij het realiseren van een professioneel ingericht evenement met de uitstraling die u voor ogen heeft. Bij ons kunt u bovendien gemakkelijk online uw gewenste meubilair huren, zodat u zich volledig kunt richten op het organiseren van uw congres.

Specialist in verhuur congresstoelen

Als specialist in congresinrichting biedt Coby Verhuur een ruim assortiment aan congresstoelen aan. Of u nu op zoek bent naar eenvoudige stoelen of comfortabele design stoelen, bij ons vindt u het allemaal tegen betaalbare tarieven. Of u nu 20 of 4000 congresstoelen wilt huren, wij zorgen ervoor dat de stoelen ruim op tijd geleverd én geplaatst worden. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het logistieke proces rondom het huren van stoelen en kunt u zich focussen op de inhoud van uw congres. Door te kiezen voor Coby Verhuur, bent u verzekerd van een comfortabele zitplaats voor al uw gasten.

Meubilair verhuur voor evenementen

Naast onze specialisatie in congresinrichting, bieden wij ook een breed scala aan meubilair voor evenementen aan. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor congresstoelen, maar ook voor tafels, krukken, barkrukken, en nog veel meer. Ons uitgebreide assortiment en onze totaalservice maken ons tot één van de grootste verhuurders van meubilair voor congressen en evenementen in Nederland. Wij adviseren u graag over de inrichting van uw congres en zorgen ervoor dat uw gehuurde meubilair tijdig en professioneel wordt geplaatst. Heeft u vragen over het huren van congresstoelen of wenst u onze productcatalogus te ontvangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Advies op maat, uitstekende service en vakkundige installatie

Wij begrijpen dat het organiseren van een congres veel tijd en energie kost. Daarom bieden wij u niet alleen de beste producten, maar ook een uitstekende service. Onze ervaren medewerkers staan altijd voor u klaar en kunnen u adviseren over de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Daarnaast zorgen we er ook voor dat het tapijt vakkundig en snel bij u wordt geleverd en geïnstalleerd. Ons team van professionals zorgt voor een snelle en efficiënte plaatsing, zodat u zich volledig kunt richten op het organiseren van uw evenement.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd wat Coby Verhuur voor u kan betekenen op het gebied van Congres inrichting? Aarzel niet en neem snel contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag bij het realiseren van een succesvol congres met een professionele uitstraling dat aan al uw wensen voldoet.

Creëer de beleving die bij uw congres past

De uitstraling van een congres of beurs kan doorslaggevend zijn in de beleving van de bezoekers. Voor u als organisator dus belangrijk om hier goed over na te denken en u waar nodig te laten adviseren over de optimale inrichting. Coby Verhuur ontzorgt u op dit gebied met een maatwerk advies en een totaalservice op het gebied van meubelverhuur en de aankleding van uw congres.

Samen met u bekijken we welke uitstraling u wilt creëren, hoe de communicatieboodschap optimaal vertaald wordt en op welke gebieden we u kunnen ontzorgen. Een service waarin maatwerk, professionaliteit en kwaliteit centraal staat.
 

Meubilair verhuur voor uw congres

We bieden u uitgebreide mogelijkheden voor het huren van meubilair en tapijt voor uw congres. Van stoelen tot (sta)tafels en van tapijt tot displays, we hebben het voor u. Bij onze service is advies, transport en plaatsing inbegrepen zodat u hier geen omkijken naar heeft. Zo kunt u zich volledig richten op het organiseren van het congres en nemen wij de inrichting van uw evenement uit handen.

Afgelopen jaren hebben we onder andere de congres inrichting verzorgd voor evenementen zoals de Nuclear Security Summit 2014, het VNG congres en het KPN Event.
 

Uw specialist in congres inrichting

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw congres? Bekijk dan ons assortiment meubilair en tapijt of neem vrijblijvend contact met ons op. We bekijken graag met u de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair