Professioneel advies en meubilair verhuur voor uw congres inrichting

Coby Verhuur biedt een totaalservice voor de inrichting van uw congres. Een service waarin we uw wensen vertalen naar een professioneel ingericht evenement met de uitstraling die u nastreeft. Met een team van ervaren specialisten en een grote collectie meubilair en tapijt geven wij uw congres de finishing touch.

Creëer de beleving die bij uw congres past

De uitstraling van een congres of beurs kan doorslaggevend zijn in de beleving van de bezoekers. Voor u als organisator dus belangrijk om hier goed over na te denken en u waar nodig te laten adviseren over de optimale inrichting. Coby Verhuur ontzorgt u op dit gebied met een maatwerk advies en een totaalservice op het gebied van meubelverhuur en de aankleding van uw congres.

Samen met u bekijken we welke uitstraling u wilt creëren, hoe de communicatieboodschap optimaal vertaald wordt en op welke gebieden we u kunnen ontzorgen. Een service waarin maatwerk, professionaliteit en kwaliteit centraal staat.
 

Meubilair verhuur voor uw congres

We bieden u uitgebreide mogelijkheden voor het huren van meubilair en tapijt voor uw congres. Van stoelen tot (sta)tafels en van tapijt tot displays, we hebben het voor u. Bij onze service is advies, transport en plaatsing inbegrepen zodat u hier geen omkijken naar heeft. Zo kunt u zich volledig richten op het organiseren van het congres en nemen wij de inrichting van uw evenement uit handen.

Afgelopen jaren hebben we onder andere de congres inrichting verzorgd voor evenementen zoals de Nuclear Security Summit 2014, het VNG congres en het KPN Event.
 

Uw specialist in congres inrichting

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw congres? Bekijk dan ons assortiment meubilair en tapijt of neem vrijblijvend contact met ons op. We bekijken graag met u de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair