Projectinrichter beurzen

Voor uw beurs zoekt u een projectinrichter die niet alleen een breed assortiment heeft, maar uw keuze uit dat assortiment ook volgens afspraak bij u aflevert en plaatst. Een projectinrichter die u ontzorgt en die van uw beurs een succes maakt. Coby Verhuur is zo’n projectinrichter voor beurzen. Onze inrichtingen zijn te vinden op beurzen in heel Europa.

Brede projectinrichter beurzen

U kunt bij ons terecht voor de volledige inrichting van uw beurs. Als projectinrichter van beurzen hebben wij tientallen jaren ervaring en we kunnen u dus voorzien van een advies op maat. De beurzen die we inrichten, zijn heel divers. Van een kleinere vakbeurs tot een beurs met tienduizenden vierkante meters vloeroppervlak: onze voorraad is dusdanig dat we elke beurs kunnen inrichten.

 

Van meubels tot vloerbedekking

Als projectinrichter kunnen we uw beursinrichting van A tot Z voor u uitvoeren. Om te beginnen kunnen we u voorzien van de vloerbedekking die past bij uw beurs. We bieden keuze uit tientallen kleuren vloerbedekking die we zowel op rol als in de vorm van tapijttegels kunnen leveren. Ook Bankirai-vlonders of kunstgras zijn opties die we beschikbaar hebben! Daarnaast kunnen we de beurs voorzien van meubels in alle stijlen en soorten. Van strakke Philippe Starck-meubels tot meer traditioneel meubilair.

 

Entree en congreszaal

De entree van uw beurs kunnen wij als projectinrichter stijlvol inrichten met bijvoorbeeld katheders voor de gastvrouwen en een garderobe-inrichting. Voor uw congreszaal kunnen we het podium én de stoelen voor de theateropstelling leveren. En we kunnen er ook voor zorgen dat de stands worden voorzien van watercoolers, koelkasten of vitrines.

 

Neem contact op

Wilt u meer weten over de manier waarop wij uw beurs kunnen inrichten? Neem dan vandaag nog contact op met projectinrichter Coby Verhuur en wij vertellen u graag alles over ons assortiment, onze werkwijze en onze hoge servicegraad!

Veelgestelde vragen

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair