Projectinrichter evenement

Elk evenement heeft behoefte aan een goede projectinrichter. Een partij die verstand heeft van het inrichten van een evenement en die bovendien tientallen jaren ervaring heeft als projectinrichter van grote evenementen en beurzen. Coby Verhuur is zo’n projectinrichter. Wij hebben een breed assortiment en een grote voorraad, zodat we uw evenement altijd van de juiste inrichting kunnen voorzien.

Evenementen inrichten

Coby Verhuur is een projectinrichter van evenementen in Nederland en ver daarbuiten. In heel Europa creëren wij de inrichting van evenementen zoals sporttoernooien en festivals. Omdat wij bekend staan als een heel betrouwbare partij, kloppen grote festivals als Rock Werchter en Pukkelpop bij ons aan als projectinrichter. En ook bij grote sportevenementen, zoals enkele jaren geleden het WK hockey in Den Haag, verzorgden wij de inrichting.

 

Persruimtes en VIP-lounges

Op festivals en sportevenementen verzorgen wij als projectinrichter met name de inrichting van de persruimtes en VIP-lounges van bijvoorbeeld festivals. Want journalisten moeten op een goede manier hun werk kunnen doen – en de artiesten en VIP’s moeten op een nette manier ontvangen worden. Met ons brede assortiment aan meubilair hebben we voor ieder evenement een geschikte inrichting. En onze Bankirai vlonders zijn heel populair op festivals in de backstage areas.

 

Projectinrichter ontzorgt

Als projectinrichter voor evenementen ontzorgen wij onze opdrachtgevers volledig. Wij lopen inmiddels al heel wat jaren mee op het Europese evenementencircuit en kennen de partijen die uw evenement opbouwen. Daardoor verloopt de samenwerking soepel en is de inrichting iets waar u bijna geen omkijken naar heeft.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de manier waarop wij als projectinrichter uw evenement kunnen voorzien van een mooie inrichting op maat? Neem contact met ons op en wij laten u zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Veelgestelde vragen

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair