Huur alles voor uw beursinrichting

Of u nu deelneemt aan een beurs of de organisator bent, een professionele en aantrekkelijke beursinrichting is van cruciaal belang. Bij Coby Verhuur begrijpen we dit als geen ander. Wij bieden u een totaalservice die ervoor zorgt dat uw beursstand de gewenste professionele uitstraling heeft en u volledig ontzorgt.

Als organisator van een beurs heeft u veel te regelen. De locatie, uitnodigingen, sprekers en natuurlijk de inrichting. Laat het laatste aspect aan ons over. Coby Verhuur is dé expert op het gebied van beursinrichting, zowel in binnen- als buitenland. Met een uitgebreid assortiment aan meubilair, tapijt en andere artikelen zorgen wij voor een perfecte inrichting van uw beurs.

Meubels voor beursinrichting

Naast een mooie vloer is het juiste meubilair essentieel voor een geslaagde beursinrichting. Bij Coby Verhuur hebben we een breed scala aan meubels die perfect aansluiten bij de sfeer en doelgroep van uw beurs. Of u nu op zoek bent naar strakke designmeubels van Philippe Starck of een meer klassiek ontwerp, bij ons vindt u stoelen, tafels, statafels en andere meubels die uw beursstand compleet maken.

Creëer de ideale beursinrichting met tapijt op maat van Coby Verhuur

De basis van een goede beursinrichting is de vloer. Vaak is een beurslocatie voorzien van een kale vloer. Bij Coby Verhuur kunt u terecht voor het huren van tapijt om uw beursvloer mee in te richten. Onze tapijttegels zijn verkrijgbaar in tientallen kleuren en bieden een ideale manier om uw beursvloer te bedekken. Bovendien lenen tapijttegels zich uitstekend voor het markeren van looproutes en gangpaden. Als u iets bijzonders wilt, kunt u ook bankirai vlonders of kunstgrastapijt bij ons huren om een unieke sfeer te creëren.

Naast vloerbedekking is het kiezen van de juiste meubels essentieel voor uw beursinrichting. Bij Coby Verhuur vindt u een breed scala aan meubels die passen bij de sfeer en doelgroep van uw beurs. Of u nu op zoek bent naar strakke designmeubels van Philippe Starck of een meer klassiek ontwerp, wij hebben stoelen, tafels, statafels en andere meubels die voldoen aan uw wensen.

Complete service voor uw beursinrichting

Bij Coby Verhuur gaan we verder dan alleen het leveren van meubels en tapijt. Wij bieden een complete service voor uw beursinrichting. Zodra u uw keuzes heeft gemaakt, zorgen wij ervoor dat alles op de juiste manier bij u wordt afgeleverd en gerealiseerd. Ons ervaren team legt de tapijttegels zoals u dat wilt, plaatst de meubels op de gewenste plek en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Na afloop van de beurs halen wij alles netjes weer op. Op deze manier ontzorgen wij u volledig, zodat u zich kunt concentreren op andere aspecten van uw evenement.

Kies voor onze professionele en complete beursinrichtingsservice

Geef de last van beursinrichting uit handen en vertrouw op de expertise van Coby Verhuur. Met een uitgebreid assortiment aan meubilair, tapijt en andere benodigdheden zorgen wij

voor een perfecte inrichting van uw beurs. Onze meubels sluiten naadloos aan bij de sfeer en doelgroep van uw evenement, of u nu kiest voor strakke designmeubels of een klassiek ontwerp.

Kies voor de professionele en complete beursinrichtingsservice van Coby Verhuur en maak van uw beursstand een succes. Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken en uw beursinrichting tot in perfectie te regelen.

Klaar om uw beursinrichting naar een hoger niveau te tillen? Neem nu contact op met ons ervaren team van Coby Verhuur om uw wensen te bespreken en uw beursstand tot in perfectie te regelen. Wij staan klaar om u te voorzien van deskundig advies en een op maat gemaakte oplossing die voldoet aan uw specifieke behoeften.

Totaalservice voor de inrichting & aankleding van uw beurs

Coby Verhuur is een van de grootste beursinrichters van Nederland en biedt een totaalservice die volledig is afgestemd op uw wensen. Zo adviseren we u over zaken zoals de aankleding en inrichting en bekijken we hoe een optimale beleving gecreëerd wordt.

Afgelopen jaren hebben we de beursinrichting verzorgd voor beurzen van groot tot klein. Zo zijn we onder andere actief voor de MOTORbeurs, de Integrated Systems Europe (ISE), de Tong Tong Fair en de Flora Holland Autumn Fair.
 

Meubilair verhuur voor uw beurs

Naast het advies over de inrichting van uw evenement bieden we een zeer uitgebreid assortiment huurmeubilair en tapijt. Van stoelen tot (sta)tafels en van displays tot tapijt, bij ons huurt u het eenvoudig online. Hierbij zijn ook zaken zoals transport en plaatsing inbegrepen om onze totaalservice compleet te maken.

Zo zorgen we voor een beursinrichting die aansluit bij uw bedrijf en de boodschap die u wilt overbrengen. Een goede basis voor een succesvolle beurs.
 

Uw specialist in beurs inrichting

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw beurs? Bekijk dan ons assortiment meubilair en tapijt of neem vrijblijvend contact met ons op. We bekijken graag met u de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair