Alles voor uw beursinrichting

Of u nu deelneemt aan een beurs of de organisator bent, u wilt goed voor de dag komen bij uw bezoekers. Een beurs is tenslotte een uithangbord op professioneel gebied. Kies daarom voor de totaalservice van Coby Verhuur en laat u ontzorgen bij uw beurs inrichting. Met een maatwerk advies en ruime collectie meubilair geven we uw beursstand de professionele uitstraling die u nastreeft.

Beursinrichting voor organisatoren

Organiseert u een beurs? Dan heeft u heel wat dingen te regelen. De locatie, de uitnodigingen, de sprekers en natuurlijk de inrichting. Met Coby Verhuur hoeft u zich over dat laatste geen zorgen te maken. Wij zijn dé expert voor beursinrichting in binnen- en buitenland. We hebben een groot assortiment aan meubels, tapijt en andere artikelen voor de inrichting van uw beurs. 

Beurs inrichting: tapijt

De basis van uw beursinrichting is de vloer. Vaak huurt u een beurslocatie met een kale vloer. Bij Coby Verhuur kunt u terecht voor tapijt om uw beurs of uw beursstand mee in te richten. Zo kunt u tapijttegels huren in tientallen verschillende kleuren. Daarmee kunt u uw beursvloer op een perfecte manier bedekken. Tapijttegels lenen zich bovendien uitstekend om bijvoorbeeld looproutes of gangpaden mee te markeren. Ook tapijt op rol kunt u kopen bij Coby Verhuur. Wilt u iets bijzonders? Dan is het huren van bankirai vlonders of kunstgrastapijt dé manier om een unieke sfeer te creëren voor uw beursinrichting! 

Meubels voor beursinrichting

De volgende stap voor uw perfecte beursinrichting: de juiste meubels, die passen bij de sfeer en de doelgroep van uw beurs. Ook daarvoor kunt u terecht bij Coby Verhuur. Van strakke designmeubels ontworpen door Philippe Starck tot een meer ingetogen, klassiek ontwerp: u vindt bij ons stoelen, tafels, statafels en andere meubels voor uw beursinrichting. 

Service beursinrichting

Wanneer u uw keuzes voor de inrichting van uw beurs of beursstand eenmaal gemaakt hebt, zorgen we ervoor dat uw beursinrichting op de juiste manier bij u wordt afgeleverd en gerealiseerd. We leggen de tapijttegels zoals u dat wilt, zorgen ervoor dat de meubels op de goede plaats komen te staan en zetten alle puntjes op de i om uw beursinrichting tiptip in orde te maken. En is de beurs afgelopen? Dan zorgen wij ervoor dat alles weer netjes wordt opgehaald. Zo ontzorgen we u volledig.

Beursinrichter met perfecte reputatie

Dat Coby Verhuur de ideale partner is voor beursinrichting is niet alleen binnen Nederland, maar ook ver daarbuiten bekend. In binnen- en buitenland verzorgen we al decennialang beursinrichtingen voor grote internationale beurzen, of juist een kleinere vakbeurs. 

Meer weten over beursinrichting?

Wat uw wensen ook zijn: uw beursinrichting vindt u bij Coby Verhuur. We vertellen u graag meer ov

Totaalservice voor de inrichting & aankleding van uw beurs

Coby Verhuur is een van de grootste beursinrichters van Nederland en biedt een totaalservice die volledig is afgestemd op uw wensen. Zo adviseren we u over zaken zoals de aankleding en inrichting en bekijken we hoe een optimale beleving gecreëerd wordt.

Afgelopen jaren hebben we de beursinrichting verzorgd voor beurzen van groot tot klein. Zo zijn we onder andere actief voor de MOTORbeurs, de Integrated Systems Europe (ISE), de Tong Tong Fair en de Flora Holland Autumn Fair.
 

Meubilair verhuur voor uw beurs

Naast het advies over de inrichting van uw evenement bieden we een zeer uitgebreid assortiment huurmeubilair en tapijt. Van stoelen tot (sta)tafels en van displays tot tapijt, bij ons huurt u het eenvoudig online. Hierbij zijn ook zaken zoals transport en plaatsing inbegrepen om onze totaalservice compleet te maken.

Zo zorgen we voor een beursinrichting die aansluit bij uw bedrijf en de boodschap die u wilt overbrengen. Een goede basis voor een succesvolle beurs.
 

Uw specialist in beurs inrichting

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw beurs? Bekijk dan ons assortiment meubilair en tapijt of neem vrijblijvend contact met ons op. We bekijken graag met u de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair