Professioneel advies en meubilair verhuur voor uw beurs inrichting

Of u nu deelneemt aan een beurs of de organisator bent, u wilt goed voor de dag komen bij uw bezoekers. Een beurs is tenslotte een uithangbord op professioneel gebied. Kies daarom voor de totaalservice van Coby Verhuur en laat u ontzorgen bij uw beurs inrichting. Met een maatwerk advies en ruime collectie meubilair geven we uw beursstand de professionele uitstraling die u nastreeft.

Totaalservice voor de inrichting & aankleding van uw beurs

Coby Verhuur is een van de grootste beursinrichters van Nederland en biedt een totaalservice die volledig is afgestemd op uw wensen. Zo adviseren we u over zaken zoals de aankleding en inrichting en bekijken we hoe een optimale beleving gecreëerd wordt.

Afgelopen jaren hebben we de beursinrichting verzorgd voor beurzen van groot tot klein. Zo zijn we onder andere actief voor de MOTORbeurs, de Integrated Systems Europe (ISE), de Tong Tong Fair en de Flora Holland Autumn Fair.
 

Meubilair verhuur voor uw beurs

Naast het advies over de inrichting van uw evenement bieden we een zeer uitgebreid assortiment huurmeubilair en tapijt. Van stoelen tot (sta)tafels en van displays tot tapijt, bij ons huurt u het eenvoudig online. Hierbij zijn ook zaken zoals transport en plaatsing inbegrepen om onze totaalservice compleet te maken.

Zo zorgen we voor een beursinrichting die aansluit bij uw bedrijf en de boodschap die u wilt overbrengen. Een goede basis voor een succesvolle beurs.
 

Uw specialist in beurs inrichting

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw beurs? Bekijk dan ons assortiment meubilair en tapijt of neem vrijblijvend contact met ons op. We bekijken graag met u de mogelijkheden.

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair