Verhuur vanStoelen voor elke gelegenheid

Wilt u voor een beurs, evenement of conferentie stoelen huren? Dan bent u bij Coby Verhuur aan het juiste adres. Of u nu een klein evenement of een grote internationale beurs organiseert, bij Coby Verhuur staan we voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste stoelen voor uw evenement.

Bij Coby Verhuur heeft u een zeer uitgebreide keuze als het gaat om de verhuur van stoelen. Wij verhuren stoelen voor iedere gelegenheid en van een groot aantal merken. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om onze productcatalogus te ontvangen. Wij staan altijd klaar om u te voorzien van het beste advies en de beste service.

Stoelen

Stoelen huren voor uw evenement

Gaat u een beurs, evenement of conferentie organiseren? Dan is zitmeubilair uitkiezen een belangrijk punt op de agenda. De stijl van de stoelen draagt bij aan de uitstraling van uw evenement, maar biedt ook comfort voor uw gasten. Er zijn veel verschillende stijlen, maten, kleuren en materialen waar u uit kunt kiezen. Coby Verhuur beschikt over een ruim assortiment aan stoelen van hoogwaardige kwaliteit.

Ruim assortiment stoelen

Bij Coby Verhuur bent u ervan verzekerd dat er genoeg keuzes op het gebied van stoelen zijn. In ons assortiment vindt u krukken in allerlei soorten, maten, kleuren en materialen. Dat geeft u de mogelijkheid om voor elke gelegenheid de juiste stoelen te vinden. Kiest u voor een strakke, zwarte stoel van kunststof of kiest u voor een authentieke, houten stoel van hout? We hebben zelfs stoelen van bekende designers zoals Philippe Starck in onze collectie!

Natuurlijk is het belangrijk dat de stoelen niet alleen mooi zijn, maar ook lekker zitten. Coby Verhuur doet wat dat betreft geen concessies. Alle stoelen die u bij ons kunt huren zijn geselecteerd op hun comfort. Maar omdat het oog ook wat wil, hebben we stoelen in verschillende stijlen, soorten en maten. Wilt u een traditionele, klassieke uitstraling? Deze vindt u zeker terug in ons assortiment. 

Wilt u dat uw conferentie een moderne, strakke uitstraling heeft? Dan kunt u in onze collectie design conferentiestoelen zeker iets van uw gading vinden. Zo hebben we stoelen van de wereldberoemde ontwerper Philippe Starck in onze collectie. Maar ook de bekende Coral-stoelen van Ton Haas en de Forest-stoelen van Robby Cantarutti kunt u bij ons huren in verschillende kleuren.

Stoelen huren in heel Europa

Coby Verhuur behoort tot de grootste meubilair verhuurbedrijven in Europa. U kunt voor elke gelegenheid bij ons terecht, of dit nu een grote internationale beurs is of een kleine vakbeurs. Al decennialang verhuren, transporteren en plaatsen wij meubels aan beurzen en evenementen. Wij komen het meubilair brengen op locatie in heel Europa, zetten het op de goede plek en komen het na afloop weer ophalen. U heeft dus nergens omkijken naar. Wel zo handig!

Neem contact met ons op

Omdat de stoelen voor een belangrijk deel de uitstraling van uw conferentie bepalen, is het belangrijk om hierin de juiste keuze te maken. Coby Verhuur staat u hier graag in bij. En heeft u uw keuze eenmaal gemaakt? Dan kunt u erop vertrouwen dat wij uw stoelen op het afgesproken tijdstip leveren en deze voor u plaatsen. Of uw conferentie nu in Nederland plaatsvindt, of daarbuiten. Ons hoge serviceniveau is namelijk één van de redenen dat Coby Verhuur al jarenlang meedraait in de top van de eventinrichting in heel Europa.

Bent u benieuwd wat Coby Verhuur voor u kan betekenen op het gebied van het huren van stoelen? Aarzel niet en neem snel contact met ons op voor meer informatie. Wij voorzien u van een advies op maat voor uw evenement.
 

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair