Backstage inrichting festival

Er komt heel wat kijken bij het organiseren van een festival. Het regelen van de vergunningen, de catering, het personeel en natuurlijk het boeken van de artiesten. Heeft u eenmaal de perfecte line-up voor uw festival geboekt? Dan moeten de artiesten het naar hun zin hebben tijdens hun verblijf op uw festivalterrein. Want een tevreden artiest geeft uw bezoekers het beste optreden! De backstage inrichting van uw festival speelt daarbij een cruciale rol.

Inrichting backstage van festival

De backstage inrichting van een festival is een niet te onderschatten onderdeel van uw evenement. Natuurlijk is het belangrijk dat de gasten vóór het podium een toptijd beleven, maar een backstage waar artiesten kunnen ontspannen, zich kunnen terugtrekken en zich goed kunnen voorbereiden op hun optreden is heel cruciaal. Het inrichten van de backstage met comfortabel meubilair is daarom van groot belang. Coby Verhuur kan u daarbij helpen. 

 

Soorten backstage inrichting

Heeft u een groot festival met voor elke artiest een eigen cabine? Dan kunt u deze inrichten met comfortabel meubilair uit onze uitgebreide collectie binnenmeubilair. Een fijne bank om op te relaxen, een tafel en stoelen om aan te werken en zelfs een koelkast en koffie- en theefaciliteiten kunnen we u leveren. Is uw backstage ook voorzien van een gemeenschappelijke ruimte? Dan zorgen we ervoor dat ook die gezellig wordt ingericht, zodat artiesten, pers en medewerkers op een fijne manier backstage kunnen verblijven. Bijvoorbeeld door terrassen in te richten met bankirai vlonders en wit hekwerk. 

 

Service backstage meubilair

Wanneer u kiest voor Coby Verhuur kunt u rekenen op een backstage inrichting van topkwaliteit en service waarmee u volledig wordt ontzorgd. Op het moment dat u dat wilt, leveren we uw backstage inrichting bij u af en zetten we het op de juiste plaats. Bovendien kunnen we snel schakelen. Dus wordt uw backstage onverhoopt groter dan verwacht? Dan kunnen we daarop inspelen. 

 

Meer weten over backstage inrichting?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de backstage inrichting van uw festival? Neem dan snel contact op met Coby Verhuur of bekijk ons uitgebreide assortiment op onze website.

Veelgestelde vragen

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair