Sportevenement meubilair

Sportevenementen zijn leuk, gezellig én gezond. Ze brengen mensen samen om actief bezig te zijn en ze zorgen voor verbroedering. Maar dan is het wel belangrijk dat de gasten en deelnemers aan uw sportevenement in een prettige, gastvrije omgeving ontvangen worden. Goed meubilair is daarbij cruciaal. Daarvoor heeft Coby Verhuur gelukkig alles in huis!

Huren meubilair sportevenement

Het inrichten van een sportevenement is vaak lastig te realiseren met eigen meubilair. Zeker als het om een grootschalig evenement gaat dat slechts een keer per jaar plaatsvindt, komt u er met de meubels uit uw eigen clubhuis vaak niet. Of wellicht organiseert u een sportevenement dat geen vaste uitvalsbasis heeft, zoals een paardensportevenement, wielerronde of een tractorpulling. Huren van meubilair is dan de beste oplossing.
 

Stijlen meubilair sportevenement

Het meubilair waarmee u de vaste of tijdelijke accommodaties inricht, moet passen bij de sfeer en de stijl van het sportevenement. Is de stijl landelijk? Of juist hip en strak? Voor elke stijl heeft Coby Verhuur meubilair in alle soorten en maten. Bijvoorbeeld statafels voor het grote publiek. Hippe, strakke zitmeubels voor in de VIP-ruimte of de kleedkamers van de grootste sterdeelnemers. En ook katheders voor de hostesses en koelkasten of zelfs minikeukentjes huurt u bij Coby Verhuur.
 

Service meubilair huren

Meubilair huren bij Coby Verhuur betekent huren bij een partij die de beste service biedt. Wij brengen uw meubilair op de afgesproken tijd en plaats naar u toe en zorgen ervoor dat het netjes wordt weggezet op de plaats waar het hoort. Ook het ophalen na afloop kunt u aan ons overlaten. Geen klus is ons te groot en we leveren meubilair bij sportevenementen in heel Europa. Dus vindt uw event over de grens plaats? Geen probleem. Wij zorgen voor de perfecte inrichting.
 

Meer weten over meubilair voor uw sportevenement?

Wilt u meer informatie over ons assortiment of over onze dienstverlening? Neem dan contact op met Coby Verhuur en ontdek alle mogelijkheden, of bekijk op onze site de grote verscheidenheid aan meubilair die wij u kunnen bieden.

Er zijn helaas geen producten gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Wilt u een advies op maat voor uw evenement of wilt u direct een offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel naar +31(0)165 - 318 629. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Veelgestelde vragen

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair