Inrichten VIP-accommodatie

Op uw festival, sportevenement of ander event is het belangrijk dat uw VIP’s met alle egards worden ontvangen en kunnen genieten van een comfortabel verblijf. Daarvoor is een goed ingerichte VIP-accommodatie van belang. Coby IFS is al tientallen jaren lang gespecialiseerd in het inrichten van VIP-accommodaties op zowel kleine evenementen als grote festivals en verzorgt de volledige inrichting van uw VIP-accommodatie.

VIP-accommodatie sportevenementen

Het inrichten van een sportevenement dat jaarlijks of tweejaarlijks plaatsvindt, zoals een evenement op het gebied van paardensport of golf, kan een flinke uitdaging zijn. Soms zijn er helemaal geen faciliteiten aanwezig op het terrein, in andere gevallen is het bestaande clubhuis te klein voor het evenement. Wilt u uw tijdelijke VIP-accommodatie stijlvol inrichten? Of een bestaande ruimte op het terrein inrichten voor VIP’s? Coby IFS is uw partner voor het realiseren van een VIP-accommodatie waarin uw belangrijkste gasten in alle rust en comfort kunnen verblijven.

 

VIP-accommodatie festivals

Het aantal festivals in Nederland groeit. En daarmee ook het aantal VIP-arrangementen voor deze events. U wilt de VIP-bezoekers en artiesten van uw festival een unieke, onvergetelijke ervaring bieden. Coby IFS helpt u daarbij, door uw VIP-accommodatie in te richten in een sfeer die luxe en stijl uitstraalt. U kunt daarbij kiezen uit talloze soorten meubilair, waaronder meubels die zijn ontworpen door topdesigner Philippe Starck. U hoeft alleen maar een keuze te maken uit ons ruime aanbod; het inrichten van de VIP-accommodaties zelf kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

 

Meer weten over het inrichten van uw VIP-accommodatie?

Heeft u binnenkort een evenement waarvoor u een VIP-accommodatie wilt inrichten? En wilt u daarin volledig ontzorgd worden? Dan is Coby IFS voor u de ideale partner. Wij zorgen ervoor dat de VIP-accommodatie tot in de puntjes verzorgd wordt, zodat uw gasten het evenement kunnen beleven in alle rust en comfort. Bekijk de mogelijkheden op onze website of neem meteen contact op voor een afspraak.

Veelgestelde vragen

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair