Evenementenvloer huren

Uw evenement verdient de juiste uitstraling, en dat begint met de keuze voor de juiste vloer. Coby Verhuur beschikt over een ruim assortiment aan evenementenvloeren, waarmee u de perfecte basis legt voor een indrukwekkende presentatie. Ontdek hoe u uw evenement naar een hoger niveau tilt met onze hoogwaardige producten en uitstekende service.

De juiste vloer voor elk evenement

Een evenementenhal is vaak een kale hal, zonder aankleding of vloerbedekking. Dus wanneer u een evenement organiseert, is de basis letterlijk het regelen van een vloer. Daarbij kan Coby Verhuur u helpen. Met tientallen jaren ervaring, een enorm assortiment en een hoog serviceniveau kunt u zorgeloos uw evenemententapijt huren. Denk bijvoorbeeld aan tapijttegels of kunstgrasapijt. Daarmee kunt u een geheel eigen uitstraling creëren. Zeker wanneer u bijvoorbeeld kiest voor de warme uitstraling van vlondertegels van bankirai, of de outdoor sfeer van kunstgrastapijt – zeker in combinatie met witte hekjes! Met ons aanbod aan evenementvloeren ontstaat een unieke sfeer voor uw evenement!

Coby Verhuur levert uw evenemententapijt niet alleen, maar plaatst het ook in de hal waar uw event of beurs plaatsvindt. Dat doen we precies volgens uw specificaties. Wilt u door middel van contrasterende kleuren looppaden en looproutes realiseren op de beursvloer? Kiest u voor het schaakbordsgewijs leggen van twee kleuren? Met het evenemententapijt van Coby Verhuur is van alles mogelijk!

Professioneel advies en uitstekende service

Coby Verhuur staat altijd voor u klaar met professioneel advies op maat voor uw evenement, congres of beurs. We nemen de zorgen uit handen, zodat u zich kunt concentreren op de organisatie van uw evenement. Bovendien kunnen we u voorzien van andere producten voor uw stand inrichting, zodat uw evenement tot in de puntjes verzorgd is.

Partner in evenementenvloeren

Coby Verhuur is al decennialang één van de grootste partijen op het gebied van het verhuren van beursinrichtingen in Europa. Van grote internationale beurzen tot een kleinere vakbeurs: u vindt de inrichting én de evenementenvloer bij ons. Met onze ervaring en ruime assortiment zijn wij de ideale partner voor beursinrichting. Wij voorzien u van professioneel advies op maat voor uw evenement, congres of beurs.

Huur uw tapijt online

En het beste van alles? U kunt eenvoudig online bestellen en wij zorgen voor de levering en plaatsing op uw locatie. Vertrouw op onze totaalservice om uw beurs of evenement dat extra tintje te geven dat het verdient.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het huren van evenemententapijt voor uw beurs of evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We kijken graag met u mee en staan klaar om uw evenement naar een hoger niveau te tillen.

Veelgestelde vragen

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair