Evenementenvloer huren

Het inrichten van een evenement begint bij de basis: de vloer. Meestal krijgt u bij het huren van een locatie een kale vloer aangeleverd, waardoor u de mogelijkheid heeft om een passende aankleding uit te kiezen. Coby Verhuur kan u helpen met een mooie en functionele evenementenvloer.

Het huren van evenementenvloeren

De ondergrond van uw beursstand of beurslocatie heeft grote invloed op de uitstraling van uw evenement. Het moet niet alleen passen bij de stijl van het evenement, maar ook bij de rest van het meubilair. Coby Verhuur kan u advies geven over welke vloer het best bij uw evenement past. Een veel gekozen oplossing zijn tapijttegels: deze zijn verkrijgbaar in veel kleuren en u kunt er een patroon mee creëren op de vloer, waarmee u bijvoorbeeld looproutes kunt aangeven.
 

Ons assortiment evenementenvloeren

Wilt u de vloer van uw beurs of beursstand aankleden? Coby Verhuur beschikt over een ruim assortiment aan evenementenvloeren, zoals tapijttegels, vlondertegels of kunstgrastapijt. Daarmee kunt u een geheel eigen uitstraling creëren. Zeker wanneer u bijvoorbeeld kiest voor de warmte uitstraling van vlondertegels van bankirai, of de outdoor sfeer van kunstgrastapijt – zeker in combinatie met witte hekjes! Met ons aanbod aan evenementvloeren ontstaat een unieke sfeer voor uw evenement!
 

Partner in evenementenvloeren

Coby Verhuur is al decennialang één van de grootste partijen op het gebied van het verhuren van beursinrichtingen in Europa. Van grote internationale beurzen tot een kleinere vakbeurs: u vindt de inrichting én de evenementenvloer bij ons. Met onze ervaring en ruime assortiment zijn wij de ideale partner voor beursinrichting. Wij voorzien u van professioneel advies op maat voor uw evenement, congres of beurs.
 

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat Coby Verhuur voor u kan betekenen op het gebied van evenementenvloeren? Aarzel niet en neem snel contact met ons op voor meer informatie. Wij voorzien u van een advies op maat voor uw evenement.

Veelgestelde vragen

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair