Verhuur van evenemententapijt

Bij Coby Verhuur kunt u terecht voor het huren van evenemententapijt in allerlei soorten en maten. Bij ons kunt u onder andere tegeltapijt, tapijt op rol en bankirai vloertegels huren voor uw beurs, evenement of congres. Eenvoudig online te bestellen en bij u op locatie afgeleverd en geplaatst. Een totaalservice waar u op kunt vertrouwen en die uw beurs of evenement net dat beetje extra geeft.


Evenemententapijt voor beurzen en evenementen

De ondergrond van uw beursstand of zaal kan een bepalende invloed hebben op de uitstraling van het geheel. Belangrijk dus om te zorgen dat deze overeenkomt met de inrichting van uw beursstand of zaal. Hierbij kunt u denken aan zaken zoals materiaal, kleur maar ook afmeting van het evenemententapijt.

Coby Verhuur voorziet u hier van een professioneel advies op maat voor uw evenement, congres of beurs. Zo bieden wij u een totaalservice waarin verhuur van evenemententapijt, transport en plaatsing voor u geregeld worden. Zo ontzorgen wij u en kunt u zich richten op de organisatie van uw evenement. Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor andere producten voor uw standinrichting


Huur uw tapijt online

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor de verhuur van evenemententapijt voor uw beurs of evenement? Neem dan vrijblijvend contact op, wij kijken graag met u mee.

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair