Verhuur van evenemententapijt

Bij Coby Verhuur kunt u terecht voor het huren van evenemententapijt in allerlei soorten en maten. Bij ons kunt u onder andere tegeltapijt, tapijt op rol en bankirai vloertegels huren voor uw beurs, evenement of congres. Eenvoudig online te bestellen en bij u op locatie afgeleverd en geplaatst. Een totaalservice waar u op kunt vertrouwen en die uw beurs of evenement net dat beetje extra geeft.


Evenemententapijt voor beurzen en evenementen

De ondergrond van uw beursstand of zaal kan een bepalende invloed hebben op de uitstraling van het geheel. Belangrijk dus om te zorgen dat deze overeenkomt met de inrichting van uw beursstand of zaal. Hierbij kunt u denken aan zaken zoals materiaal, kleur maar ook afmeting van het evenemententapijt.

Evenemententapijt op rol

U kunt bij Coby Verhuur evenemententapijt kopen op rol. Daarmee kunt u alle mogelijke oppervlaktes, vormen en zelfs ook patronen in de vloerbedekking van uw evenement realiseren. Het evenemententapijt op rol is er in veel verschillende kleuren en wanneer u uw keuze eenmaal gemaakt hebt, zorgen wij ervoor dat het op professionele wijze wordt gelegd. Zo is uw evenemententapijt een echt visitekaartje.

Evenemententapijt huren

U kunt er ook voor kiezen om evenemententapijt te huren. Duurzaam en voordelig! In dat geval huurt u tapijttegels, die we bij Coby Verhuur in tientallen kleuren beschikbaar hebben. Tapijttegels zij niet alleen uitermate geschikt om de vloer van uw evenement mee te bedekken, u kunt er ook looproutes en looppaden mee markeren. Een heel veelzijdige manier van vloerbedekking dus!

Alternatief voor evenemententapijt

Zoekt u iets heel bijzonders? Ook dan heeft Coby Verhuur precies wat u zoekt. Bijvoorbeeld vlondertegels van bankirai, een hardhoutsoort die uw evenement of beursstand een warme uitstraling geven. Het echte buitengevoel creëert u met een kunstgrastapijt, dat we u ook kunnen leveren. Voor een ultieme landelijke belevenis kunt u er nog een wit hekje omheen zetten. Zo gezellig zag uw evenement er nog nooit uit!

Advies over evenemententapijt

Coby Verhuur voorziet u altijd van een professioneel advies op maat voor uw evenement, congres of beurs. Bovendien kunt u vertrouwen op de beste service. Zoontzorgen wij u en kunt u zich richten op de organisatie van uw evenement. Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor andere producten voor uw standinrichting
Huur uw tapijt online

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor de verhuur van evenemententapijt voor uw beurs of evenement? Neem dan vrijblijvend contact op, wij kijken graag met u mee.

Veelgestelde vragen

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair