Verner Panton stoelen huren

De Panton Chair is een echte design klassieker en een prachtige stoel om te huren voor uw beursstand of evenement. Bij Coby Verhuur kunt u de Verner Panton Chair huren in de kleuren zwart en wit en zijn we u graag van dienst met een maatwerk service. Of u nu op zoek bent naar 20 Panton stoelen of 1000, wij regelen het voor u.


De Verner Panton Chair voor uw evenement

De Panton stoel was de eerste stoel die volledig uit één deel bestaat. Een ontwerp dat nog nooit eerder was vertoond bij een stoel van kunststof. Nu ruim 50 jaar later is de Panton chair met zijn typische S-vorm uitgegroeid tot een echte design klassieker. De perfecte keuze als u een stoel wilt huren voor uw beurs, congres of evenement die garant staat voor een fraaie en professionele uitstraling.


Uw specialist voor stoelen verhuur

Coby Verhuur is dé specialist voor het huren van stoelentafelstapijt en al het andere soort beursmeubilair. Wij verzorgen de meubelverhuur van A tot Z en leveren de meubels op locaties in heel Europa. Zo hebben we afgelopen jaren het meubilairverhuur verzorgd voor onder andere de MOTORbeurs, Nuclear Security Summit en het WK Hockey in Den Haag. Is uw evenement het volgende?

Bekijk onderstaand ons assortiment stoelen van Verner Panton of bekijk alle mogelijkheden om stoelen te huren.

Veelgestelde vragen

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair