Verhuur vanKasten en vitrines in de stijl van uw evenement

Tijdens een beurs of evenement wilt u uw producten natuurlijk zo aantrekkelijk mogelijk presenteren. Een goede presentatie kan immers het verschil maken tussen het wel of niet behalen van uw doelen. Bij Coby Meubel Verhuur begrijpen we dat als geen ander en daarom bieden we een groot assortiment aan kasten en vitrines om uw producten in uit te stallen. Er zijn diverse maten, soorten en stijlen beschikbaar, zodat er altijd een vitrine of kast is die bij de stijl van uw evenement of beursstand past.

 

 

Vitrinekast huren

Een vitrinekast is onmisbaar in uw beursstand. U kunt er uw producten mee laten zien op een beurs of evenement. Maar een vitrinekast aanschaffen voor die paar beurzen waar u per jaar op staat? Dat is wellicht wat kostbaar. Gelukkig biedt Coby Verhuur u het perfecte alternatief: een vitrinekast huren.

Wilt u een vitrinekast huren voor uw beursstand, of wilt u uw exposanten die mogelijkheid geven? Dan is het goed om te weten dat Coby Verhuur in heel Europa actief is. We kunnen de vitrinekasten dus afleveren op de plaats waar u dat wenst. Bovendien zetten we de vitrinekast op de beurs op de gewenste plaats neer én halen we de kasten weer op als de beurs of het evenement is afgelopen. Zo heeft u er geen omkijken naar en kunt u zich volledig richten op uw producten en klanten.

Vitrinekasten in diverse formaten

Wanneer u bij Coby Verhuur een vitrinekast wilt huren, heeft u de keuze uit verschillende uitvoeringen in diverse formaten. We hebben in ons assortiment bijvoorbeeld ‘standaard’ vitrinekasten die over de hele hoogte aan alle vier de kanten van glas zijn voorzien. Deze vitrinekasten zijn er in een enkele of een dubbele variant, zodat u over een grotere breedte uw artikelen kunt laten zien. Maar we hebben ook kasten die aan de onderkant dichte kastjes hebben en alleen aan de bovenkant uit een vitrine bestaan. In deze vitrinekasten kunt u tijdens de beurs ook spullen opslaan die niet in het zicht hoeven te staan.

Kluisjes en lockers huren

Naast vitrinekasten biedt Coby Verhuur ook kluisjes en lockers aan om waardevolle spullen veilig in op te kunnen bergen. Veiligheid is belangrijk tijdens een beurs of evenement, zeker wanneer u waardevolle spullen bij u heeft. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u uw laptop of tablet wilt opbergen tijdens een beurs of evenement, maar ook andere waardevolle spullen zoals sieraden of belangrijke documenten kunt u veilig opbergen in onze kluisjes en lockers. Daarom biedt Coby Verhuur ook kluisjes en lockers aan die u kunt huren om uw spullen veilig in op te bergen. Onze kluisjes en lockers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen afgesloten worden met een sleutel. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over diefstal of verlies van uw spullen.

Kasten huren

Naast vitrinekasten kunt u bij Coby Verhuur ook verschillende soorten kasten huren voor uw beurs of evenement. Zo hebben we bijvoorbeeld wandkasten met glazen deuren waarin u uw producten op een mooie manier kunt presenteren. Daarnaast hebben we ook kasten met dichte deuren, die u kunt gebruiken om uw spullen op te bergen. Onze kasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, zodat er altijd een kast is die past bij uw beursstand of evenement.

Hoge kwaliteit en service

Bij Coby Verhuur hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze meubels en de service die we bieden aan onze klanten. Onze meubels zijn van hoge kwaliteit en worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden. Daarnaast zorgen we voor een goede bezorging en plaatsing van de meubels op uw beurs of evenement en halen we de meubels weer op als het evenement is afgelopen. Zo heeft u daar geen omkijken naar en kunt u zich focussen op de presentatie van uw producten.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over het huren van kasten, vitrinekasten, kluisjes of lockers bij Coby Verhuur? Bekijk dan ons assortiment online of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en zorgen ervoor dat u tijdens uw beurs of evenement kunt beschikken over de meubels die u nodig heeft.

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair