Krukken huren

Een kruk is het ideale zitmeubel voor beurzen en evenementen, want een kruk is compact, veelzijdig en gemakkelijk te verplaatsen. Bij Coby Verhuur vindt u krukken in allerlei soorten, maten, kleuren en materialen. Er is altijd een kruk die past bij uw evenement. 

Het huren van krukken

Bij een beurs of evenement kan zitmeubilair natuurlijk niet ontbreken. Vaak duren evenementen of beurzen redelijk lang, waardoor het belangrijk is dat uw gasten lekker kunnen zitten. Krukken zijn daarbij heel veelzijdig: u kunt ze als barkruk gebruiken of om meer zitcomfort te bieden aan een statafel. Coby Verhuur beschikt over een ruim assortiment aan krukken van hoogwaardige kwaliteit.

 

Krukken voor elke gelegenheid

De totale uitstraling van een beurs of evenement wordt onder andere bepaald door de stijl van uw meubilair, zoals krukken. Tegenwoordig is het namelijk niet meer vanzelfsprekend dat krukken bruin, rond en van hout zijn. In ons assortiment vindt u krukken in allerlei soorten, maten, kleuren en materialen. Zo kunt u onder meer een vierkante of ronde kruk vinden in een moderne, authentieke of luxe uitstraling.

 

Krukken huren bij Coby Verhuur

Coby Verhuur verzorgt de volledige invulling van uw evenement met betrekking tot meubilair en tapijt, inclusief advies, verhuur, transport en plaatsing. U kunt bij ons zowel kleine als grote volumes huren. En of uw evenement nu in Nederland of in het buitenland plaatsvindt: Coby Verhuur levert alles voor evenementen en beurzen in heel Europa. Na afloop halen wij de gehuurde meubels ook weer bij u op, zodat u compleet door ons ontzorgd wordt.

 

Ook krukken huren?

Bent u op zoek naar een barkruk voor aan de bar of voor bij uw statafels? Aarzel niet en neem snel contact met ons op voor de vele mogelijkheden. Wij leveren in Nederland en ver daarbuiten, dus waar uw evenement of beurs ook is: wij helpen u aan prachtige barkrukken van hoge kwaliteit!

Veelgestelde vragen

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair