Meubilair VIP-lounge

De VIP-lounge van uw sportevenement of festival is een belangrijke plaats. Het is een visitekaartje van uw evenement, dat uw gasten en belangrijkste sponsors een gevoel van luxe en stijl moet geven. Daarom is het belangrijk dat uw VIP-lounge is voorzien van een perfecte inrichting en stijlvol meubilair. Bij Coby IFS hebben we tientallen jaren ervaring met het inrichten van VIP-lounges op grote en kleine evenementen. We leveren niet alleen het meubilair, maar zorgen er ook voor dat het geplaatst wordt en dat het meubilair uit de VIP-lounge na afloop weer wordt opgehaald.

VIP-lounge inrichten sportevenement

Voor het inrichten van de VIP-lounge van uw sportevenement kunt u bij ons terecht. Of u nu een wielerwedstrijd, golftoernooi, concours hippique of ander sportevenement organiseert: het meubilair voor uw VIP-lounge vindt u bij Coby IFS! U kunt kiezen voor meubilair met een strakke, minimalistische uitstraling, zoals van Philippe Starck. Maar ook wanneer u een klassiekere sfeer zoekt voor het meubilair van uw VIP-lounge kunt u bij ons terecht.

 

Festival VIP-lounge meubilair

Het festivalpubliek is door de jaren heen steeds verwender geworden. Uw VIP-lounge moet dus absolute luxe en comfort uitstralen. Met het meubilair van Coby IFS zorgt u voor een inrichting die past bij de sfeer van uw evenement. Bovendien nemen wij u alle werk uit handen. U kiest het meubilair dat u wenst, wij leveren het op het afgesproken tijdstip en zorgen ervoor dat het wordt geplaatst én naderhand weer opgehaald.

 

VIP-lounge meubilair beurs en congres

De sprekers en VIP-gasten van uw beurs of congres moeten zich op een goede manier kunnen voorbereiden op hun optreden of presentatie. Daarom is een comfortabel ingerichte VIP-lounge een absolute must. Coby IFS richt al decennialang VIP-lounges in op grote events en kan deze voorzien van meubilair dat past bij de stijl en sfeer van het event. Strak designmeubilair, of juist meubels die een wat meer traditionele uitstraling hebben? Alles is mogelijk.

 

Meer weten over meubilair VIP-lounge?

Wilt u in uw VIP-lounge meubilair dat mooi is en aansluit bij de sfeer van uw festival, sportevenement of beurs? En wilt u dat dit voor u op de plaats van bestemming geplaatst én geleverd wordt, zodat u volledig wordt ontzorgd? Bekijk het brede assortiment meubilair op onze website of neem contact op voor een afspraak.

Veelgestelde vragen

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair