• Coby Verhuur verzorgt tapijt op grootste internationale bloemen- en plantenbeurs
  • Coby Verhuur verzorgt tapijt op grootste internationale bloemen- en plantenbeurs

Coby Verhuur verzorgt tapijt op grootste internationale bloemen- en plantenbeurs

Ieder jaar organiseert Royal Flora Holland in Aalsmeer de grootste bloemen- en plantenbeurs ter wereld: De Trade Fair. Meer dan 700 exposanten uit de hele wereld presenteerden in Aalsmeer op 8, 9 en 10 november de nieuwste ontwikkelingen op bloemen en planten gebied. Coby Verhuur voorzag de beursvloer van circa 20.000 m2 representatief en functioneel tapijt. 
 

Uit de hele wereld

De Trade Fair wordt ieder jaar goed bezocht en had dit jaar als thema ‘Welcome to the Green Age!’ Alleen al op de eerste dag waren er meer dan 6.000 bezoekers. De Exposanten en bezoekers komen niet alleen uit Europa, maar ook uit bijvoorbeeld Israël, Japan, Taiwan en de VS. 
 

Coby Verhuur

De beursvloer was bekleed met antraciet en rode tapijttegels in het gangpad en in de stands waren de kleuren aangepast op de wens van de exposanten. Mede door het combineren van twee kleuren in de looppaden, is er bijgedragen aan een goede doorstroming van het publiek. De tapijttegels zijn dus niet alleen mooi, maar ook functioneel. De organisatie van Royal Flora Holland vertrouwt al tien jaar op Coby Verhuur voor het stofferen van de beursvloer met tapijttegels
 

Aankleding van uw evenement

Wilt u, net als Royal Flora Holland, uw evenement ook aankleden met tapijt, meubels of zelfs bankirai terrastegels
Bekijk dan ons aanbod op de site of neem direct contact op voor een offerte. Coby Verhuur zorgt er graag voor dat uw evenement er prachtig uitziet! 
 

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair