• Een geslaagd festival begint met Coby Verhuur

Een geslaagd festival begint met Coby Verhuur

De zomer is bij uitstek het festivalseizoen. Terwijl de bezoekers aan die festivals genieten van zon, muziek en lekker eten en drinken is het belangrijk dat de artiesten en de pers backstage een ontspannen omgeving hebben. In veel gevallen is Coby Verhuur de partij die het pers-, VIP- en backstagegedeelte comfortabel en sfeervol inricht.

 

Hardhouten vloeren

Op festivals als Rock Werchter, Pukkelpop en Lowlands is het backstagegedeelte voorzien van hardhouten vloeren van bankirai, een houtsoort die duurzaam én mooi is. Met name op VIP-terrassen en in persruimtes zorgen deze houten vlondertegels voor een warme, zomerse sfeer. Als enige in Nederland kan Coby Verhuur deze bijzondere vloeren op deze schaal realiseren.
 

Inrichting persruimtes en ontvangst

Coby verzorgt op veel festivals niet alleen de vloeren, maar ook de inrichting van bijvoorbeeld VIP-ruimtes, ontvangstruimtes van artiesten en gasten én de persruimtes. Met meubilair dat past bij de sfeer van het evenement en dat bovendien praktisch is voor degenen die ermee moeten werken.
 

Advies en uitvoering

In de loop der jaren heeft Coby Verhuur bij tientallen festivals en evenementen de vloeren en de aankleding van de pers- en backstageruimtes verzorgd. Samen met onder meer de tentbouwers en de verantwoordelijken voor de aanleg van stroom- en watervoorzieningen verandert Coby een kaal terrein in mooie, functionele ruimtes. Dat doen we altijd op basis van een advies op maat en een vlekkeloze uitvoering.
 

Ook sportevenementen

Overigens is Coby Verhuur niet alleen actief op zomerfestivals. Ook op grote sportevenementen verzorgen we de aankleding van onder meer persruimtes en VIP-lounges. Zo hebben we enkele jaren geleden op het WK hockey in Den Haag het VIP-dek van het Kyocera stadion voorzien van een bankirai vloer van maar liefst 5.000 m2.
 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de festivals waar Coby Verhuur de aankleding van de backstage verzorgt, of over de bankirai vlonders? Neem dan contact met ons op. We vertellen u er graag meer over.

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair