• Er is nog steeds veel mogelijk. Klaar voor de start!

Er is nog steeds veel mogelijk. Klaar voor de start!

Ook met de nieuwe maatregelen kunnen er volop leuke en veilige evenementen worden georganiseerd. Een verademing voor al die Nederlanders die graag een leuke zomer tegemoet gaan. En zeker voor u, want u kunt weer gaan doen waar u het beste in bent: evenementen organiseren!

Alles voor uw evenement

Bij COBY Verhuur zijn we er helemaal klaar voor om u te helpen bij de aankleding van uw evenement. Van tapijt tot podium, van stoelen tot statafels: bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om van uw evenement een succes te maken. 

 

Uw evenement in de openingsfase

De toegang tot uw evenement zal anders zijn dan anders. Zo moeten in sommige gevallen negatieve testbewijzen of vaccinatiebewijzen worden gescand, moeten mensen naar hun vaste zitplaatsen worden begeleid en moeten mensen tijdens het wachten afstand van elkaar kunnen houden. Met extra katheders voor uw hosts en afbakenpaaltjes met koord houdt u de entree veilig en overzichtelijk. 

 

Laat COBY Verhuur uw evenement inrichten!

Staat u ook weer te trappelen om gasten te verwelkomen op uw evenement? En zoekt u voor de inrichting van uw event een partner die snel kan schakelen, door heel Europa kan leveren en flexibel is? Neem dan nu contact op het COBY Verhuur. Samen maken we van uw event een succes.

 

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair