Verhuur vanTapijt & podium voor elk soort evenement

Bent u op zoek naar vloerbedekking voor uw volledige evenement of enkel één beursstand? Dan bent u bij Coby Verhuur aan het juiste adres. Wij bieden hoogwaardige tegeltapijten, podia, en tapijt op rol aan voor allerlei soorten evenementen. Als een van de grootste meubel- en tapijtverhuurbedrijven van Europa kunnen wij voor elk soort evenement het juiste tapijt leveren.

Tapijt & podium

Vloerbedekking huren voor congressen, beurzen en evenementen

Bij Coby Verhuur kunt u vloerbedekking huren van verschillende materialen en voor diverse gelegenheden. De vloerbedekking van uw beursstand of evenementenvloer is bepalend voor de uitstraling van uw beurs of evenement. Daarom bieden wij een ruim assortiment van tapijt, bankirai vlonders en podia voor beurzen bekijken en direct een offerte aanvragen. Wilt u meer informatie over onze producten neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Kies uit onze verschillende soorten tapijten

Wij verhuren tapijt op rol en tapijttegels in verschillende kleuren en materialen. De tapijttegels in lichtere kleuren zijn door de kwetsbaarheid van het product een fractie hoger in prijs. Wij adviseren u graag welke tapijtsoort het meest geschikt is voor uw evenement. Ook bieden wij andere kleuren en materialen op aanvraag aan.

Vloerbedekking voor congressen, beurzen en evenementen

Bij Coby Verhuur begrijpen we hoe belangrijk de juiste vloerbedekking is om de gewenste sfeer en uitstraling te creëren op uw evenement. Of het nu gaat om een groot congres, een beurs of een kleinschalig evenement, onze tapijten en vloerbedekkingen zijn geschikt voor elke gelegenheid.

Wij bieden een breed scala aan tapijten in verschillende kleuren, dessins en materialen, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken die past bij de stijl en het thema van uw evenement. Wilt u bijvoorbeeld een luxueuze uitstraling creëren met een donker tapijt, of gaat uw voorkeur uit naar een licht en fris tapijt om een ruimtelijk gevoel te creëren? Onze experts helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Ons verhuurassortiment van karpetten

Bent u op zoek naar een prachtige vloerafwerking voor uw beursstand, feestzaal of evenementenlocatie? Kies dan voor de hoogwaardige karpetten van Coby Verhuur! In ons verhuurassortiment vindt u diverse vloerafwerkingen voor uw evenement, zoals tegeltapijt, tapijt op rol, podia, vlonders van bankirai hout en karpetten.

Onze karpetten zijn beschikbaar in tal van kleuren, dessins én materialen. Zo vindt u altijd het geschikte karpet voor uw evenement. Of u nu op zoek bent naar een elegant hoogpolig tapijt voor uw chique gala of naar een praktisch tapijt voor uw bedrijfsevenement, bij Coby Verhuur hebben wij het allemaal. Onze tapijten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden na elk evenement grondig gereinigd en gecontroleerd op beschadigingen. Zo bent u altijd verzekerd van een perfecte uitstraling van uw evenementenvloer. Wij adviseren u graag welke karpet het beste past bij uw evenement en budget.

Hoge kwaliteit en service

Bij Coby Verhuur hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze meubels en de service die we bieden aan onze klanten. Onze meubels zijn van hoge kwaliteit en worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden. Daarnaast zorgen we voor een goede bezorging en plaatsing van de meubels op uw beurs of evenement en halen we de meubels weer op als het evenement is afgelopen. Zo heeft u daar geen omkijken naar en kunt u zich focussen op de presentatie van uw producten.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over het huren van kasten, vitrinekasten, kluisjes of lockers bij Coby Verhuur? Bekijk dan ons assortiment online of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en zorgen ervoor dat u tijdens uw beurs of evenement kunt beschikken over de meubels die u nodig heeft.

Wij maken graag contact

Vul het contact formulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons. Direct bellen kan natuurlijk ook op:

+31(0)165 - 318 629
  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair