Stand inrichten

Een stand inrichten voor een beurs kan een flinke klus zijn. Zeker wanneer u in die stand ook op een comfortabele en representatieve manier klanten en beursbezoekers wilt kunnen ontvangen. Bouw daarom bij het inrichten van uw stand op de expertise en de kwaliteit van Coby Verhuur.

Inrichten stand beurs

Op een beurs krijgt u bij het inrichten van een stand meestal helemaal de vrije hand. Daarbij zijn er veel keuzes te maken. Richt u uw stand in met een grote achterwand? Gebruikt u rolbanieren? En hoe laat u uw producten zien? Wij denken graag met u mee. Omdat wij tientallen jaren ervaring hebben met het inrichten van stands, kunnen we uw stand precies zo inrichten als u dat wilt.
 

Meubilair stand

Zo kunnen we uw stand voorzien van het juiste materiaal. Een statafel met een exclusieve uitstraling? Een vergadertafel met bijpassende stoelen? Modern en strak van Philippe Starck, of juist klassiek? En wilt u een mooie vitrine of een kast om uw producten in uit te stallen? U vindt alles voor het inrichten van uw stand in ons uitgebreide assortiment.
 

Stand vloerbedekking

Wanneer u zelf voor de vloerbedekking moet zorgen, kunnen we u ook daarbij helpen. Zolang er een egale ondergrond is, kunnen we vinyl of tapijt leggen in uw stand. Voor een speels effect kunt u zelfs kiezen voor kunstgras. Of wat te denken van stijlvolle bankirai tegels?
 

Betrouwbare levering

Bij het inrichten van uw stand zijn twee dingen belangrijk: de juiste uitstraling én een tijdige levering. Want niets is zo vervelend als een stand die nog niet helemaal af is, terwijl de beurs al is begonnen. Gelukkig weten we dankzij onze lange ervaring met het inrichten van stands precies wat uw vraagstukken zijn. En zorgen we voor een tijdige, betrouwbare levering en opbouw van uw stand.
 

Ook uw stand inrichten?

Wilt u ook uw stand laten inrichten door de experts van Coby Verhuur? Neem dan snel contact met ons op voor de vele mogelijkheden. We leveren in Nederland en ver daarbuiten, dus waar uw stand ook komt te staan: wij helpen u met een inrichting die succes uitstraalt!

Veelgestelde vragen

  • Levering op locatie
  • Zelfde dag levering mogelijk
  • Hoge kwaliteit meubilair
  • Long-term huren ook mogelijk
  • Gepersonaliseerd meubilair